Veiliger tegen cybercriminaliteit

1 op de 3 ondernemers wordt gehackt!

Platform Veilig Ondernemen (PVO) regio Rotterdam helpt ondernemers bij het identificeren van zwakke punten in hun huidige veiligheidsprotocollen en beveiliging (fysiek als digitaal). Het doel van de scan is om ondernemers bewust te maken van mogelijke risico’s, zoals overvallen, diefstal en andere vormen van criminaliteit die van invloed kunnen zijn op hun bedrijfsvoering.

Een adviseur van PVO Regio Rotterdam komt een uur op bezoek en loopt samen met u een vragenlijst door. Op basis hiervan wordt een analyse opgesteld van de veiligheidssituatie van de onderneming en krijg je advies op maat om deze te verbeteren.

De gratis scan is voor ondernemers op CapelleXL.

Maak eenvoudig en snel een afspraak met 1 van de adviseurs van PVO Regio Rotterdam via info@pvr-rotterdam.nl.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

22-12-2022

Veiligheid op CapelleXL

Denk aan de veiligheid van uw pand in deze donkere dagen en haal brandbare materialen naar binnen! De parkmanager vertelt hoe AVG in de nachtelijke uren aandacht besteedt aan CapelleXL.

Lees meer

27-09-2022

Gebiedspromotie

Personeel werven via het led scherm? Dat kan! Met zo’n 60.000 passanten zit er misschien wel dé werknemer voor uw bedrijf bij. Mail voor informatie plaatsing naar secretariaat@capellexl.nl

Lees meer

28-09-2022

Kolken zuigen

In week 50 worden de kolken weer gezogen in de openbare ruimte. Uw kolken op eigen terrein kunt u gelijk mee laten nemen tegen aantrekkelijke tarieven. Offerte op te vragen via idverde, 0111 482187

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel