Xtra Lekker snel internet

Nu overal glasvezel beschikbaar

Glasvezelnetwerk van Fore Freedom

Op initiatief van CapelleXL is enkele jaren geleden de aanleg van een glasvezelnetwerk van Fore Freedom gerealiseerd. Intussen maken meer dan 60 ondernemers op CapelleXL naar volle tevredenheid gebruik van alle mogelijkheden en voordelen van dit glasvezelnetwerk.

In tegenstelling tot andere leveranciers is het glasvezelnetwerk van Fore Freedom volledig open waardoor u vrij bent om zelf een keuze te maken in glasvezeldiensten (internet, telefonie, televisie, beveiliging) en leveranciers. Ook uw eventuele lokale internet provider kan over het glasvezelnetwerk leveren.

Naast het leveren van de glasvezelverbinding kunt u bij Fore Freedom en haar partners ook terecht voor aanvullende diensten zoals vaste telefonie (VoIP), 4G back up verbinding met behoud van IP-adres, extra IP-adressen, darkfiber verbinding en SLA upgrades. De overstapservice van Fore Freedom ontzorgt u volledig bij het omzetten en configureren van uw huidige verbinding naar de nieuwe glasvezelverbinding. Fore Freedom beschikt over een eigen netwerk operations centrum waarin netwerkspecialisten continue alle netwerken monitoren en non stop voor u klaarstaan!

Wanneer 5 ondernemers tegelijk worden aangesloten, biedt Fore Freedom een aantrekkelijke korting.

Heeft u interesse of wenst u meer informatie?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden met Fore Freedom via telefoonnummer 010 – 800 10 60 of stuur een mail naar sales@forefreedom.nl of parkmanagement@capellexl.nl.

In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel