Xtra Luid promoten

Help jij ons mee om CapelleXL te promoten?

Promotie CapelleXL

Branding CapelleXL

Inmiddels weten bedrijven en bezoekers CapelleXL te vinden, maar het kan nog beter. Via interne en externe PR wordt CapelleXL voortdurend onder de aandacht gebracht via digitale nieuwsbrieven, flyers en nieuwsflitsen.

CapelleXL is een gezamenlijk project van de gemeente en de ondernemers. De titel “Groenste gemeente van Nederland” kreeg de gemeente in 2015 mede door de aanpak van het “groen” op CapelleXL.

Projecten worden gezamenlijk opgepakt.

Zaken doen met de buren/Netwerkbijeenkomsten

Zodra het i.v.m. corona weer mogelijk is worden er netwerkbijeenkomsten voor de ondernemers op CapelleXL georganiseerd. Dit kunnen borrels, voorlichtingsbijeenkomsten en ontbijten zijn. Vaak is ‘Zaken doen met de buren’ het gevolg.

Voor het ontvangen van de uitnodigingen hiervoor is het belangrijk uw up-to-date e-mailadres te hebben. Wilt u dit opgeven via secretariaat@capellexl.nl.

CapelleXL ondersteunt ook graag evenementen van ondernemers door mededelingen hierover in de digitale Nieuwsbrief. Ook hiervoor kunt u het secretariaat benaderen.

Nieuwe gebiedsinrichting en nog meer kwalitatief groen

Om CapelleXL nog beter in de markt te kunnen zetten is een goede en frisse uitstraling nodig. De in 2006 ontworpen gebiedsinrichting is inmiddels gedateerd.

Met de gemeente wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe gebiedsaankleding. Ook krijgen de middenberm van de Hoofdweg en de entrees naar het binnen gebied qua groen een extra impuls.

Daarnaast komen er looproutes en lunchplekken in het gebied. De realisatie hiervan is mogelijk geworden door cofinanciering met de gemeente Capelle aan den IJssel en Het Denk- en Doe Mee!-fonds.

Presentatie van uw bedrijf op de Led schermen

Tegenover McDonald’s staat op de middenberm van de Hoofdweg een tweezijdig led scherm, waarop u uw bedrijf tegen aantrekkelijke tarieven kunt presenteren.

Ook elders binnen het gebied zullen led schermen geplaatst worden.

Via secretariaat@capellexl.nl kunt u meer informatie hierover inwinnen.

In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel