Mark de Witte toegetreden tot bestuur van CapelleXL

Mark stelt zich graag aan u voor. Mijn naam is Mark de Witte en ik werk bij CED, een full-service dienstverlener op het gebied van schademanagement. In 2016 begonnen als wagenparkbeheerder, inmiddels doorgegroeid naar Manager facility/wagenpark. Het team is verantwoordelijk voor algemene ondersteuning van facilitaire activiteiten binnen CED in Nederland.

CED is actief voor diverse sectoren als verzekeringssector, overheden, woningcorporaties, leasemaatschappijen en zorgverleners. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder coördineren van salvage na een brand, uitvoeren van bron- en contactonderzoek tijdens de Coronapandemie, vrijmaken van de Nederlandse hoofdwegen na incident in opdracht van Stichting Incidenten Management Nederland (SIMN), ontwikkelen van een reparatieplatform voor huurders samen met de grootste woningcorporatie in Rotterdam en coördineren van hulpverlening aan Nederlanders bij calamiteiten in het buitenland via SOS International, onze dochteronderneming.

CED bestaat al meer dan 50 jaar en is al 30 jaar gevestigd op bedrijventerrein CapelleXL. We hebben alle ontwikkelingen in het gebied meegemaakt en ervaren de korte lijnen met de Surveillancedienst en Parkmanager als echte pluspunten. In de afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de veiligheid en werkomgeving in het gebied. Als grootste werkgever in het gebied willen wij onszelf meer laten zien en van ons laten horen. Een bestuursfunctie bij BIZ CapelleXL sluit daar goed bij aan.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

05-09-2022

Uitnodiging CapelleXL netwerkontbijt

Het welbekende terugkerend netwerkontbijt organiseren we op donderdag 13 oktober 2022. Aanmelden

Lees meer

18-10-2023

Gratis hulp voor ondernemers voor voorkoming criminaliteit

Platform Veilig Ondernemen (PVO) regio Rotterdam helpt ondernemers zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit, zoals cybercrime, ondermijning en high impact crimes (overvallen, inbraak en geweld). Dat doen ze met veiligheidsver …

Lees meer

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel