AED’s op CapelleXL

AED’s op CapelleXL zijn aangesloten bij HartslagNU.nl. Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Daarom is het van levensbelang dat een AED binnen korte afstand beschikbaar is. Op CapelleXL werken veel mensen en komen er veel bezoekers waardoor veiligheid voorop staat.

Inmiddels hebben we 6 buiten AED’s op CapelleXL die 24/7 beschikbaar zijn voor de hulpverleners. Deze AED’s zijn allen aangemeld bij HartslagNU.nl. Een 7e AED komt binnenkort nog te hangen bij het vernieuwde Ondernemershuis. De AED’s zijn mede mogelijk gemaakt door gemeente Capelle aan den IJssel.

De locaties van de 24/7 AED’s zijn Cypresbaan 3 (OFMO), Essebaan 17 (Schipper), Rietbaan 40-41 (CED), Ligusterbaan 1 (Clockhouse), Burgemeester Schalijlaan 70 (FIER), Hoofdweg 20 (Promen), Lylantse Plein 1 (Ondernemershuis, medio 2023).

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer

16-03-2023

Straataanduiding bij de zijstraten en nieuwe hoofdentrees

De ingang van de zijstraten hebben duidelijke straatnamen gekregen. Zo kan de bezoeker uw bedrijf nóg makkelijker vinden. De straatnamen bij de ingangen van de zijstraten waren lastig herkenbaar. Daar hebben we nu een mooie duurzame oplossing voor gevo …

Lees meer

16-03-2023

Hoofdentree zuilen vervangen

Aan de 3 hoofdentrees zijn de zuilen met het rode CapelleXL logo vervangen voor het nieuwe verfrissende groene CapelleXL logo. Ook deze logo’s zullen later op de verlichting worden aangesloten.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel