In de spotlights

Zaken doen met je buren!

TeleService

Op ons bedrijventerrein zijn een groot aantal verschillende bedrijven gevestigd. En allemaal verschillend qua producten, omvang, qua klanten waar we ons op richten. Het lijkt net alhoewel we allemaal dicht bij elkaar zitten, er niet echt overdreven veel onderling contact of verbinding is.

Vreemd eigenlijk. Hier lijkt een oud Hollands spreekwoord te gelden. Wat je van ver haalt is lekkerder. Waarom zou je een badkamer scoren bij een bedrijf op Capelle XL als je hem ook uit Zwolle kunt laten komen. Of meer luxe woningartikelen vanaf een bedrijf om de hoek als je ook naar Maastricht kunt afreizen voor de luxe zitcombinatie.

Ook vanuit Teleservice kijken we hier met verwondering tegen aan. Echt, een IP-communicatie systeem van om de hoek doet het net zo goed als het IP-communicatie systeem uit bijvoorbeeld Dordrecht en onze ICT engineers zitten dichter bij dan de ICT dienstverlener in bijvoorbeeld Amstelveen.

Maar goed, laten we beginnen met ons eens bekend maken. We kunnen ons best voorstellen dat er op gebied van telefonie, internet of ICT wel eens een vraag ligt. Die kan gesteld worden aan de huidige leverancier, dat is altijd mogelijk. Doch wil je eens een second opinion, eens een alternatief of gewoon een bak koffie. Kom dan eens babbelen bij de buren, onze deuren van ons Business Center staan altijd open, je weet maar nooit. Wellicht is dat wat je van dichtbij haalt helemaal nog niet slecht.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

25-03-2024

Bestuurswijziging

Wim Schipper is sinds 2012 bestuurslid geweest van Stichting BIZ CapelleXL. Wim is sindsdien nauw betrokken geweest bij de oprichting van de BedrijfsInvesteringsZone (BIZ) op CapelleXL. Wij hebben zijn actieve bijdrage en kritische noten zeer gewaardee …

Lees meer

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer

18-10-2023

Realiseren van Laadinfrastructuur op CapelleXL

Zero-emissie stadslogistiek Het gaat hard met de toename van elektrische voertuigen in Nederland. Ook op bedrijventerrein CapelleXL is de prognose dat er de komende jaren een flinke toename zal plaatsvinden van elektrische bestel- en vrachtwagens. De v …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel