Week van de Duurzaamheid

UITNODIGING – 13 oktober 2022

Beste ondernemer,

We zien je graag bij het symposium Capelle in transitie!

De energietransitie en de ambities voor een circulaire economie zijn relevanter dan ooit voor ondernemers. Hoe blijft u als MKB-er op de hoogte, krijgt u uw collega’s mee en houdt u uw bedrijf toekomstbestendig? Het korte antwoord: door kennis te vergaren, ervaringen te delen en samen te leren van het reeds uitgevonden wiel.

Daarom nodigt Gemeente Capelle aan den IJssel u van harte uit voor het symposium ‘Capelle in transitie’. Op donderdagmiddag 13 oktober tonen we u in een inspirerende middag van 15:30 – 18:30 uur de wijze waarop de begrippen energietransitie en circulaire economie van een abstracte term in uw bedrijf kunnen transformeren naar concrete projecten met resultaat.

Met Cees Vingerling als dagvoorzitter en Werner Schouten – presentator bij BNR Nieuwsradio – als Keynote Speaker, zijn we verzekerd van een enerverende symposiummiddag waar u naast inspirerende lezingen, leert over energiebesparing en opwekking, duurzame mobiliteit, grondstof gebruik en vermindering van afval in de Capelse praktijk.

U krijgt concrete tips en praktische voorbeelden van mede-ondernemers over hoe uw bedrijf toekomstbestendig te maken en de Gemeente Capelle heeft een mooi aanbod rondom deze transitiethema’s die u als ondernemer ondersteunen.

We sluiten de middag af met een hapje en drankje om samen na te praten en te netwerken met andere ondernemers.

AANMELDEN

Aanmelden voor het symposium is kosteloos en kan via deze link.

Wilt u uw netwerk alvast laten weten dat u deelneemt en zo uw interesse voor deze duurzame thema’s onderstrepen? Zorg dan dat u ook op LinkedIn bij het symposium aangemeld bent.

Zelf verhinderd, maar wel belangrijk dat deze gratis kennis in uw bedrijf komt? Laat dan een collega deelnemen!

Hartelijke groeten, ook namens de andere organisatoren

Duurzaam Capelle (onderdeel van Gemeente Capelle aan den IJssel)

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

08-07-2022

Gebiedsinrichting

Status Gebiedsinrichting We zijn in nauw overleg met ProRail en de gemeente over de plannen voor de Gebiedsinrichting omtrent veiligheid, kosten en verantwoordelijkheden. We verwachten na de vakantieperiode te kunnen starten met de spoortunnel en overi …

Lees meer

23-09-2022

Meld u aan

Netwerkontbijt 13 oktober 2022 07.30 uur (inloop va 07.00 uur) Wethouder Eric Faassen is uw nieuwe aanspreekpunt voor Economische Zaken. Hij stelt zich graag aan u voor. Daarnaast praten we u graag bij over de upgrading Gebiedsinrichting, Middenberm Ho …

Lees meer

23-09-2022

Nieuws van de Parkmanager

Rioolrenovatie Molenbaan, Essebaan, Hoofdweg In opdracht van Gemeente Capelle aan den IJssel start op 26-09-2022 t/m 14-10-2022 de firma Aarsleff Leidingrenovatie aan renovatiewerkzaamheden aan het hoofdriool middels een kousmethode. Wat betekent dit v …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel