Week van de Duurzaamheid

UITNODIGING – 13 oktober 2022

Beste ondernemer,

We zien je graag bij het symposium Capelle in transitie!

De energietransitie en de ambities voor een circulaire economie zijn relevanter dan ooit voor ondernemers. Hoe blijft u als MKB-er op de hoogte, krijgt u uw collega’s mee en houdt u uw bedrijf toekomstbestendig? Het korte antwoord: door kennis te vergaren, ervaringen te delen en samen te leren van het reeds uitgevonden wiel.

Daarom nodigt Gemeente Capelle aan den IJssel u van harte uit voor het symposium ‘Capelle in transitie’. Op donderdagmiddag 13 oktober tonen we u in een inspirerende middag van 15:30 – 18:30 uur de wijze waarop de begrippen energietransitie en circulaire economie van een abstracte term in uw bedrijf kunnen transformeren naar concrete projecten met resultaat.

Met Cees Vingerling als dagvoorzitter en Werner Schouten – presentator bij BNR Nieuwsradio – als Keynote Speaker, zijn we verzekerd van een enerverende symposiummiddag waar u naast inspirerende lezingen, leert over energiebesparing en opwekking, duurzame mobiliteit, grondstof gebruik en vermindering van afval in de Capelse praktijk.

U krijgt concrete tips en praktische voorbeelden van mede-ondernemers over hoe uw bedrijf toekomstbestendig te maken en de Gemeente Capelle heeft een mooi aanbod rondom deze transitiethema’s die u als ondernemer ondersteunen.

We sluiten de middag af met een hapje en drankje om samen na te praten en te netwerken met andere ondernemers.

AANMELDEN

Aanmelden voor het symposium is kosteloos en kan via deze link.

Wilt u uw netwerk alvast laten weten dat u deelneemt en zo uw interesse voor deze duurzame thema’s onderstrepen? Zorg dan dat u ook op LinkedIn bij het symposium aangemeld bent.

Zelf verhinderd, maar wel belangrijk dat deze gratis kennis in uw bedrijf komt? Laat dan een collega deelnemen!

Hartelijke groeten, ook namens de andere organisatoren

Duurzaam Capelle (onderdeel van Gemeente Capelle aan den IJssel)

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

30-10-2017

Mis deelname aan project “zon op bedrijfsdaken op CapelleXL” niet!

Hierdoor gaan inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor goedkope projectfinanciering en worden ondernemers volledig ontzorgd. Elders in Nederland is deze aanpak al zeer succesvol; honderden bedrijven doen mee. Met ‘Zon op Bedrijfsdaken’ …

Lees meer

18-10-2023

Lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen

De commissie Gebiedsinrichting is druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen op CapelleXL. Het idee is 3 tot 4 lunchplekken te creëren maar we starten met 1 lunchplek als pilot. Daarnaast willen w …

Lees meer

23-06-2012

CDI eerste bedrijf in Nederland met integrale legionella aanpak

De directie onderkent het belang van BIZ CapelleXL. ‘Renovatie van het bedrijventerrein is nodig. Via de BIZ kunnen de ondernemers aangeven welke wensen zij hebben. Daarnaast is het van belang elkaar te kennen en elkaar te bal toe te spelen …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel