Week van de Duurzaamheid

UITNODIGING – 13 oktober 2022

Beste ondernemer,

We zien je graag bij het symposium Capelle in transitie!

De energietransitie en de ambities voor een circulaire economie zijn relevanter dan ooit voor ondernemers. Hoe blijft u als MKB-er op de hoogte, krijgt u uw collega’s mee en houdt u uw bedrijf toekomstbestendig? Het korte antwoord: door kennis te vergaren, ervaringen te delen en samen te leren van het reeds uitgevonden wiel.

Daarom nodigt Gemeente Capelle aan den IJssel u van harte uit voor het symposium ‘Capelle in transitie’. Op donderdagmiddag 13 oktober tonen we u in een inspirerende middag van 15:30 – 18:30 uur de wijze waarop de begrippen energietransitie en circulaire economie van een abstracte term in uw bedrijf kunnen transformeren naar concrete projecten met resultaat.

Met Cees Vingerling als dagvoorzitter en Werner Schouten – presentator bij BNR Nieuwsradio – als Keynote Speaker, zijn we verzekerd van een enerverende symposiummiddag waar u naast inspirerende lezingen, leert over energiebesparing en opwekking, duurzame mobiliteit, grondstof gebruik en vermindering van afval in de Capelse praktijk.

U krijgt concrete tips en praktische voorbeelden van mede-ondernemers over hoe uw bedrijf toekomstbestendig te maken en de Gemeente Capelle heeft een mooi aanbod rondom deze transitiethema’s die u als ondernemer ondersteunen.

We sluiten de middag af met een hapje en drankje om samen na te praten en te netwerken met andere ondernemers.

AANMELDEN

Aanmelden voor het symposium is kosteloos en kan via deze link.

Wilt u uw netwerk alvast laten weten dat u deelneemt en zo uw interesse voor deze duurzame thema’s onderstrepen? Zorg dan dat u ook op LinkedIn bij het symposium aangemeld bent.

Zelf verhinderd, maar wel belangrijk dat deze gratis kennis in uw bedrijf komt? Laat dan een collega deelnemen!

Hartelijke groeten, ook namens de andere organisatoren

Duurzaam Capelle (onderdeel van Gemeente Capelle aan den IJssel)

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

08-07-2022

Van het bestuur

Arjan van der Mark was vanwege zijn expertise bij Arnicon, verantwoordelijk voor de portefeuille Veiligheid. Hij was nauw betrokken bij het opzetten van cameratoezicht op CapelleXL en het opzetten van de nachtelijke surveillance van AVG. Tevens heeft h …

Lees meer

16-03-2023

Hoofdentree zuilen vervangen

Aan de 3 hoofdentrees zijn de zuilen met het rode CapelleXL logo vervangen voor het nieuwe verfrissende groene CapelleXL logo. Ook deze logo’s zullen later op de verlichting worden aangesloten.

Lees meer

14-12-2023

Save the date: seminar met CapelleDoet

Is jouw bedrijf betrokken bij Capelle? Wil je (nog meer) invulling geven aan je maatschappelijke betrokkenheid, MVO-beleid of vrijwilligerswerk van je werknemers? CapelleDoet en de gemeente organiseren samen een seminar over deze en andere onderwerpen …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel