Straataanduiding bij de zijstraten en nieuwe hoofdentrees

De ingang van de zijstraten hebben duidelijke straatnamen gekregen. Zo kan de bezoeker uw bedrijf nóg makkelijker vinden.

De straatnamen bij de ingangen van de zijstraten waren lastig herkenbaar. Daar hebben we nu een mooie duurzame oplossing voor gevonden in de vorm van steenkorven. Binnenkort zullen de straatnamen en logo’s ook nog verlicht worden. En als u een rondje langs de steenkorven loopt kunt u even lekker in het zonnetje zitten op het bankje op de steenkorf. De korven zijn aangekleed met beplanting wat het geheel weer helemaal afmaakt. Neem gerust een kijkje.

De welbekende rode CapelleXL logo bij de ingangen van het gebied zijn ook in dezelfde stijl vernieuwd.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-10-2023

Lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen

De commissie Gebiedsinrichting is druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen op CapelleXL. Het idee is 3 tot 4 lunchplekken te creëren maar we starten met 1 lunchplek als pilot. Daarnaast willen w …

Lees meer

05-11-2015

Donkere dagen offensief met Politie, Brandweer en gemeente

Speciale aandacht is hierbij voor adequate verlichting van bedrijfspanden en terreinen. Meer informatie via parkmanagement@bizcapellexl.nl.

Lees meer

09-12-2013

Koopzondagen en feestdagen waarop retail geopend is in 2014

Koopzondagen 2014 5 januari        2 februari    2 maart 6 april      4 mei 1 juni 6 juli 7 september 5 oktober 2 november 7 december 28 december Feestdagen 2014 21 april   Tweede Paasdag   29 mei …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel