Vanaf 2 april 2024 Voucher regeling voor een toekomstbestendige, duurzame organisatie

De gemeente biedt vanaf 2 april 2024 Capelse (MKB-)ondernemers en maatschappelijke organisaties een voucherregeling aan om te starten met verduurzamen. Met deze regeling kunt u kiezen voor 2 soorten vouchers, die bestaan uit gratis en uitgebreid advies van een expert in verduurzamen. Een energievoucher of een circulair voucher.

Met de Energievoucher kunt u in kaart laten brengen hoe zo goed mogelijk bespaard kan worden op energie. Met de circulair voucher kun u gratis advies krijgen over circulair ondernemen. Dit draag bij aan de (energie)kostenbesparing en het toekomstbestendig maken van uw onderneming.

Vanaf 2 april 2024 kunt u zich aanmelden voor één van de vouchers. LET OP: Wees er op tijd bij want OP is OP! Meer informatie vind u via Duurzaam Capelle.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

08-07-2022

Gebiedsinrichting

Status Gebiedsinrichting We zijn in nauw overleg met ProRail en de gemeente over de plannen voor de Gebiedsinrichting omtrent veiligheid, kosten en verantwoordelijkheden. We verwachten na de vakantieperiode te kunnen starten met de spoortunnel en overi …

Lees meer

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer

12-03-2024

We zoeken sociale werkgevers

WSP staat voor WerkgeversServicepunt.​ Het WSP IJsselgemeenten is er voor werkgevers met een sociaal hart in de gemeenten Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Zuidplas.​  Bij het WSP IJsselgemeenten draait alles om het …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel