Uitnodiging People’s Business netwerk evenement

Beste ondernemers,

Op 15 en 16 januari aanstaande is wederom het jaarlijks netwerkgala People’s Business in het World Trade Center Rotterdam. Deze bijeenkomst is een begrip in de regio Rotterdam en staat in het teken van presenteren, netwerken en samenwerken. Een mooie kans om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Jaarlijks komen meer dan 4.000 bezoekers naar deze bijeenkomst, waar ondernemend Rijnmond zich zal presenteren in een ontspannen en unieke ambiance.

De gemeente Capelle aan den IJssel zal tijdens dit netwerkgala zichzelf presenteren als Parkstad met Economische Motor. Wij willen laten zien dat Capelle een uitstekende plaats voor bedrijven is om te verblijven of zich te vestigen.

Wij heten u deze twee dagen dan ook van harte welkom op onze stand! Bekijk hier de uitnodiging. Aanmelden kan via pbrotterdam.nl.

Op woensdag 15 januari omstreeks 19.00 uur zal onze wethouder Economische Zaken, Eric Faassen, eveneens in onze stand aanwezig. Wij bieden u bij deze gelegenheid graag een drankje aan.

Wij hopen u te ontmoeten.

Met hartelijke groeten,
Namens wethouder Eric Faassen en de vakgroep Economische Zaken

Erik Hommel
Accountmanager Bedrijven en Detailhandel
vakgroep Economische Zaken
unit Wonen, Economische Zaken en Projecten

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

31-01-2014

Is uw bedrijf het best lopende bedrijf!

Dit jaar hebben we ook een Bedrijvenloop opgenomen om zo te kijken wie het snelste bedrijf in onze regio is. Deze bedrijvenloop is het evenement bij uitstek om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Doe samen met collega’s mee aan de ZuiderSter b …

Lees meer

30-12-2014

Uitnodiging People’s Business 2015

Tijdens dit netwerkgala zal onze groene parkstadgemeente wederom aanwezig zijn. Wij willen u en uw leden graag uitnodigen om onze stand (60A) te bezoeken. Bijgaand ontvangt u de digitale uitnodiging. Wij verzoeken u vriendelijk om deze uitnodiging onde …

Lees meer

19-11-2015

Nieuws van de Politie

Bekijk hier het document. 

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel