Gratis afvalinzameling verpakkingen

Wilt u als ondernemer uw gescheiden plastic verpakkingsafval, drakenkartons en glazen flesjes gratis laten inzamelen? Sinds 1 december 2023 kunnen kantoren, winkels, verenigingen en scholen zich weer inschrijven voor het initiatief Afval Goed Geregeld van het Afvalfonds en Nedvang.

Door dit initiatief wordt het scheiden van de verpakkingen uit het bedrijfsafval én het recyclen van de verpakkingen gestimuleerd. Meer weten en/of inschrijven voor dit initiatief? Kijk op de website: afvalgoedgereld.nl.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

30-11-2016

“Het beste Rotterdamse bedrijf bevindt zich op CapelleXL!”

Volgens de vakjury ‘groeit het bedrijf met passie in een tijd dat winkels omvallen’.  CapelleXL feliciteert de directie en medewerkers van harte met deze bijzondere onderscheiding.

Lees meer

27-10-2016

Korting aansluiting glasvezelnetwerk CapelleXL

In plaats van € 2.350,00 betaalt u € 1.350,00. Overweegt u een supersnelle glasvezelverbinding, dan is het nu hét moment voor een voorstel op maat! Klik hier voor meer informatie over het glasvezelnetwerk van Fore Freedom op Capel …

Lees meer

23-06-2012

CDI eerste bedrijf in Nederland met integrale legionella aanpak

De directie onderkent het belang van BIZ CapelleXL. ‘Renovatie van het bedrijventerrein is nodig. Via de BIZ kunnen de ondernemers aangeven welke wensen zij hebben. Daarnaast is het van belang elkaar te kennen en elkaar te bal toe te spelen …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel