Succesvol netwerkontbijt

Op 2 oktober 2023 hebben we weer een succesvol netwerkontbijt georganiseerd bij de McDonalds aan de Hoofdweg.

Eric Faassen opende het ontbijt en benadrukte nog maar eens de goede samenwerking tussen gemeente Capelle aan den IJssel en CapelleXL. Hij informeerde dat ondernemers voor vragen terecht kunnen bij het Ondernemersloket van de gemeente.

Het programma bestond verder uit informatie over de gratis Veilig Ondernemen scan door Platform Veilig Ondernemen. Zie hiervoor ook het nieuwsitem ‘Veiliger tegen cybercriminaliteit’. De parkmanager en de surveillance dienst AVG informeerden waar zij voor te benaderen zijn. De Rabobank informeerde de ondernemers over het verkrijgen van korting op de verzekeringen bij Interpolis omdat uw bedrijf op een KVO-gecertificeerd (‘schoon, heel en veilig’) bedrijventerrein gevestigd is.

Informatie verkrijgbaar via de parkmanager: parkmanagement@capellexl.nl of het secretariaat: secretariaat@capellexl.nl

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

16-03-2023

Nieuwe beplanting Hoofdweg CapelleXL

CapelleXL kleurt! Heeft u de nieuwe beplanting en bomen bij de ingang van de vakken en op de middenberm Hoofdweg al gezien? In het kader van de upgrading van de middenberm van de Hoofdweg zijn in maart en april nieuwe bomen en planten geplant ter hoogt …

Lees meer

08-07-2022

Duurzame verlichting

Duurzame verlichting op CapelleXL Op de Hoofdweg is ledverlichting voor minder CO2 uitstoot door aangepaste lichtsterkte naar behoefte. Hoe werkt dit? Bekijk onderstaande video.

Lees meer

25-03-2024

Vanaf 2 april 2024 Voucher regeling voor een toekomstbestendige, duurzame organisatie

De gemeente biedt vanaf 2 april 2024 Capelse (MKB-)ondernemers en maatschappelijke organisaties een voucherregeling aan om te starten met verduurzamen. Met deze regeling kunt u kiezen voor 2 soorten vouchers, die bestaan uit gratis en uitgebreid advies …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel