Koop Lokaal

Koop lokaal: eenmalige bijdrage voor winkeliers

Ben je winkelier en heb je een goed idee om je winkelgebied aantrekkelijker te maken of op de kaart te zetten? Dan kun je hiervoor een budget tot 3000 euro aanvragen bij de gemeente.

De gemeenteraad heeft een geldbedrag van 40.000 euro beschikbaar gesteld om de actie “Wees loyaal, koop lokaal” voort te zetten. Hiermee willen we lokale winkeliers ondersteunen en helpen om de winkelgebieden nog aantrekkelijker te maken. 

Wat houdt het in?

Heb je een idee om bijvoorbeeld een evenement te organiseren, een promotiecampagne op te zetten of om etalages meer aantrekkelijk te maken om meer klanten te trekken. Dan kun je hiervoor budget aanvragen bij de gemeente. Dit doe je door contact op te nemen met de team Economische zaken via ondernemersloket@capelleaandenijssel.nl of door te bellen met 010-2848700.

Wie mag een aanvraag indienen?

Ze willen het aanvragen zo eenvoudig mogelijk maken. Zowel winkeliersverenigingen, als eigenaren van winkelcentra en zelfs individuele winkeliers kunnen een aanvraag indienen. Als je een individuele winkelier bent, moet je wel de steun hebben van minstens zes andere winkeliers in jouw winkelgebied. Per winkelgebied kan maximaal 3.000 euro worden aangevraagd. De winkelgebieden met meer dan 10 winkels kunnen maximaal 5.000 euro aanvragen.

De aanvraagperiode is nu geopend. Als CapelleXL hebben wij deze aanvraag ingediend.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

27-10-2016

Korting aansluiting glasvezelnetwerk CapelleXL

In plaats van € 2.350,00 betaalt u € 1.350,00. Overweegt u een supersnelle glasvezelverbinding, dan is het nu hét moment voor een voorstel op maat! Klik hier voor meer informatie over het glasvezelnetwerk van Fore Freedom op Capel …

Lees meer

30-09-2015

Eerste schop in de grond door wethouder Eric Faassen

Lees hier het persvericht

Lees meer

14-06-2013

Uitreiking KVO certificaat op
18 juni

De behaalde certificering staat voor schoon, heel en veilig. Deze onderdelen staan dan ook hoog op agenda van BIZ CapelleXL. Hieraan is de afgelopen periode druk aan gewerkt door onder andere het achterstallig onderhoud aan grijs en groen aan te pakken …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel