Ontvang korting op de verzekering van Interpolis

CapelleXL is in het bezit van het KVO-B certificaat. Onder het Keurmerk Veilig Ondernemen helpen procesbegeleiders de publiek-private samenwerking tussen gemeente, politie en ondernemers op gang en ondersteunen zij partijen met het opstellen van een plan van aanpak om criminaliteit terug te dringen. Dit is een succesformule die sinds 2016 uitbreiding heeft gekregen met de thema’s cybersecurity en ondermijning.

Omdat uw bedrijf op CapelleXL zit geeft Interpolis tot 15% korting op de Interpolis BedrijvenCompactPolis voor gebouwen inventarisvoorraad en bedrijfsschade.

Interresse? Neem contact op met Jaap Kroes, Tel: 088 7271010 / 06 10530556

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

21-12-2012

Herstelwerkzaamheden / bloembollen

Uit de schouwen kwam naar voren dat het groen en grijs op bepaalde plekken hard toe was aan onderhoud. Het vervangen van losse- en kapotte stoeptegels, het repareren van verlichting, het weghalen van overbodige obstakels, etc. zijn eveneens onderdeel v …

Lees meer

20-04-2017

Update inbraken op CapelleXL

Mede dankzij de camerabeelden kon de politie dit resultaat melden. Vanavond wordt aan dit item op RTV Rijnmond aandacht besteed.

Lees meer

09-07-2013

Nieuwbouw Rietbaan project Hoofdweg XS

De units worden casco opgeleverd met de keuze uit diverse afbouwpakketten en een entresolvloer; geheel naar eigen inzicht in te delen. De ruimtes zijn hierdoor geschikt voor uiteenlopende doeleinden: denk aan opslag of magazijn, uitvalsbasis webwinkel, …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel