Van het bestuur

Mark de Witte, facility manager CED, is tot het bestuur getreden van CapelleXL. Hij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Mark de Witte en ik werk bij CED, een full-service dienstverlener op het gebied van schademanagement. In 2016 begon ik als wagenparkbeheerder en inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van Manager facility/wagenpark. Samen met mijn team zijn wij verantwoordelijk voor de algemene ondersteuning van de facilitaire activiteiten binnen de organisatie in Nederland. 

CED is actief voor diverse sectoren zoals de verzekeringssector, overheden, woningcorporaties, leasemaatschappijen en zorgverleners. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder het coördineren van salvage na een brand, het uitvoeren van bron- en contactonderzoek tijdens de Coronapandemie, het vrijmaken van de Nederlandse hoofdwegen na een incident in opdracht van Stichting Incidenten Management Nederland (SIMN), het ontwikkelen van een reparatieplatform voor huurders samen met de grootste woningcorporatie in Rotterdam en het coördineren van hulpverlening aan Nederlanders bij calamiteiten in het buitenland via SOS International, onze dochteronderneming. 

CED bestaat al meer dan 50 jaar en is al 30 jaar gevestigd op bedrijventerrein Capelle XL. We hebben alle ontwikkelingen in het gebied meegemaakt en ervaren de korte lijnen met de Surveillancedienst en Parkmanager als echte pluspunten. In de afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de veiligheid en werkomgeving in het gebied. Als grootste werkgever in het gebied willen wij onszelf meer laten zien en van ons laten horen. Een bestuursfunctie bij BIZ Capelle XL sluit daar goed bij aan. 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

16-03-2023

Hoofdentree zuilen vervangen

Aan de 3 hoofdentrees zijn de zuilen met het rode CapelleXL logo vervangen voor het nieuwe verfrissende groene CapelleXL logo. Ook deze logo’s zullen later op de verlichting worden aangesloten.

Lees meer

24-04-2023

Nieuwe bloemschalen CapelleXL

In het kader van de nieuwe uitstraling in het gebied zijn ook de nieuwe bloemschalen geplaatst. Ze zijn gevuld met nieuwe plantjes. 2 keer per jaar worden de bloemschalen van nieuwe plantjes voorzien zodat het hele jaar door de uitstraling fris en fleu …

Lees meer

16-03-2023

Subsidie Groene Bedrijventerreinen

Het groen­be­heer op Ca­pel­leXL wordt sinds 2013 in op­dracht van de ge­meen­te door Ca­pel­leXL uit­ge­voerd. In de ja­ren 2015 t/m 2019 is ge­werkt vol­gens een Vijf­ja­ren­plan Groen. Dit plan be­trof niet al­leen ge­struc­tu­reerd duur­zaam re­gu­ …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel