Uitreiking KVO certificaat op
18 juni

De behaalde certificering staat voor schoon, heel en veilig. Deze onderdelen staan dan ook hoog op agenda van BIZ CapelleXL. Hieraan is de afgelopen periode druk aan gewerkt door onder andere het achterstallig onderhoud aan grijs en groen aan te pakken. Maar dit is niet het enige waar de BIZ zich mee bezig houdt. Op dit moment wordt in overleg met de gemeente onder andere ook druk gewerkt aan:

  • Revitalisering; Realisatie van o.a. 27 extra parkeerplaatsen in vak D (Molenbaan en Essenbaan).
  • Gevel- en voorterreinenfonds, een stimuleringsfonds voor het opknappen van het eigen pand.
  • Aanpak groen bij entrees .Een plan voor meer herkenbare en kwalitatieve uitstraling van het hele gebied.
  • Parkmanagement. Binnenkort volgt hierover meer nieuws.Surveillances en een plan voor collectieve beveiliging.

Wethouder Economische- en Sociale Zaken, Eric Faassen, neemt het certificaat op dinsdag 18 juni namens de gemeente in ontvangst. Ook BIZ, Brandweer en Politie krijgen het certificaat van het MKB. Door het KVO zijn de lijnen met deze instanties zeer kort. Er is een convenant waardoor partijen verplicht zijn zaken gezamenlijk aan te pakken.

Heeft u vragen of suggesties? Neem contact op met het secretariaat via secretariaat@bizcapellexl.nl

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

22-12-2022

Zaken doen met je buren

Vanuit de drang om zelf ons afval van boodschappen te reduceren, zijn we vorig jaar een verpakkingsvrije winkel gestart. We hebben een winkel in een bus, waar mensen met hun eigen verpakkingen kunnen langskomen. Hiermee rijden we routes in Capelle en R …

Lees meer

08-07-2022

Save the Date

NETWERKONTBIJT 13-10-2022 We organiseren weer ons succesvolle netwerkontbijt bij McDonalds op 13 oktober 2022 om 07.00 uur. Houd deze datum vast vrij in uw agenda.

Lees meer

11-03-2024

Jaarlijkse groenbijdrage

Aan de noordkant van de Hoofdweg wordt door de eigenaren via een kettingbeding jaarlijks een groenbijdrage betaald aan de gemeente. Belangrijk is dat de m2 groen op uw terrein overeenkomen met de m2 die bij de gemeente geregistreerd zijn. Het …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel