Nieuwe beplanting Hoofdweg CapelleXL

CapelleXL kleurt! Heeft u de nieuwe beplanting en bomen bij de ingang van de vakken en op de middenberm Hoofdweg al gezien?

In het kader van de upgrading van de middenberm van de Hoofdweg zijn in maart en april nieuwe bomen en planten geplant ter hoogte van de zijstraten en de spoorviaduct. De planten zijn speciaal gekweekt zodat ze zorgen voor een snelle dichtgroei en voor aanzienlijk minder onkruidgroei, dat wil zeggen makkelijker in onderhoud.

Door de grote variatie aan vaste planten, hun bloeiwijze en het lange bloeiseizoen van mei tot november maakt dat de planten van groot belang zijn voor verschillende typen bijen, vlinders en andere insecten. Hiermee wordt een impuls gegeven aan de biodiversiteit.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

15-03-2018

Elkaar leren kennen en met elkaar zaken doen!

Op CapelleXL werken > 7500 mensen. Vrijwel alle branches zijn vertegenwoordigd. Hoog tijd om elkaar beter te leren kennen!  Daarom gaan we op bezoek bij een bedrijf op CapelleXL en zien we wat men daar doet en levert. Tijdens de borrel kunnen w …

Lees meer

14-12-2023

Save the date: seminar met CapelleDoet

Is jouw bedrijf betrokken bij Capelle? Wil je (nog meer) invulling geven aan je maatschappelijke betrokkenheid, MVO-beleid of vrijwilligerswerk van je werknemers? CapelleDoet en de gemeente organiseren samen een seminar over deze en andere onderwerpen …

Lees meer

31-05-2016

Wie nomineert u voor de Capelse Ondernemersprijs van 2016?

Van buurtsuper en innovatieve start-up tot gerenommeerd kantoor, iedereen kan meedingen naar deze eervolle titel. Op 26 oktober wordt de prijs voor ‘Capelse ondernemer van 2016’ uitgereikt in het Isala theater. 

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel