Mis deelname aan project “zon op bedrijfsdaken op CapelleXL” niet!

Hierdoor gaan inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor goedkope projectfinanciering en worden ondernemers volledig ontzorgd. Elders in Nederland is deze aanpak al zeer succesvol; honderden bedrijven doen mee.
Met ‘Zon op Bedrijfsdaken’ (ZoB) wordt zonne-energie aantrekkelijk gemaakt door daken te bundelen tot één grootschalig project. Dak-eigenaren kunnen ervoor kiezen om het dak beschikbaar te stellen voor het plaatsen van zonnepanelen zonder dat zij een investering hoeven te doen.Ook kan de ondernemer ervoor kiezen om wel te investeren en daarmee een interessant rendement te behalen. In beide gevallen wekt de dak-eigenaar duurzame zonnestroom voor eigen gebruik op.Ondernemers willen vaak wel duurzame energie van zonnepanelen, maar hebben geen tijd of capaciteit om dit te regelen of zij vinden de kosten te hoog.Reden om bij het regelen en investeren de ondernemers te ontzorgen met het project "Zon op Bedrijfsdaken". Duurzaamheid wordt daarmee zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Waarom deelnemen?

Goed rendement: Als u mee investeert (=optie)
Groene stroom van uw eigen dak: Aantrekkelijke energiekosten; besparing energiebelasting en transportkosten
Verduurzaming van uw bedrijf: Werken aan MVO; ook van belang voor klanten/opdrachtgevers
Uw dak gaat langer mee: Minder degradatie dakbedekking.

Geen geregel, geen gedoe: ECONNETIC ontzorgt! Géén investering vereist; Wél profiteren van zonne-energie’; Alles wordt voor u geregeld!

Wilt u profiteren van duurzame energie van uw eigen dak? Wilt u een kostenbesparing op uw energierekening en een duurzaam imago voor uw bedrijf zonder te investeren of hierin zelf veel tijd te steken?
Kom naar de informatiebijeenkomst op 23 november a.s. Graag aanmelden via maarten@econnetic.nl.
U kunt u ook meteen vrijblijvend aanmelden voor het project via maarten@econnetic.nl. Vanaf december komt Energie adviesbureau ECONNETIC dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Maarten te Velde, Accountmanager bij Econnetic, geeft u graag nadere informatie. U kunth em bereiken via 06 14978898 of maarten@econnetic.nl.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-10-2023

Gratis hulp voor ondernemers voor voorkoming criminaliteit

Platform Veilig Ondernemen (PVO) regio Rotterdam helpt ondernemers zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit, zoals cybercrime, ondermijning en high impact crimes (overvallen, inbraak en geweld). Dat doen ze met veiligheidsver …

Lees meer

18-10-2023

Straatnamen zij-ingangen verlicht

Naast de oplevering van de nieuwe plantvakken op de Hoofdweg, aanpassing van het spoorviaduct, vervangen van de zuilen, aanbrengen van duidelijke straatnamen bij de zij-ingangen, het vervangen van de entreezuilen en het vervangen van de bloemschalen in …

Lees meer

08-07-2022

Gebiedspromotie

Zomeractie op het led scherm Mail voor speciale zomeractie naar secretariaat@capellexl.nl Lees meer

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel