Mis deelname aan project “zon op bedrijfsdaken op CapelleXL” niet!

Hierdoor gaan inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor goedkope projectfinanciering en worden ondernemers volledig ontzorgd. Elders in Nederland is deze aanpak al zeer succesvol; honderden bedrijven doen mee.
Met ‘Zon op Bedrijfsdaken’ (ZoB) wordt zonne-energie aantrekkelijk gemaakt door daken te bundelen tot één grootschalig project. Dak-eigenaren kunnen ervoor kiezen om het dak beschikbaar te stellen voor het plaatsen van zonnepanelen zonder dat zij een investering hoeven te doen.Ook kan de ondernemer ervoor kiezen om wel te investeren en daarmee een interessant rendement te behalen. In beide gevallen wekt de dak-eigenaar duurzame zonnestroom voor eigen gebruik op.Ondernemers willen vaak wel duurzame energie van zonnepanelen, maar hebben geen tijd of capaciteit om dit te regelen of zij vinden de kosten te hoog.Reden om bij het regelen en investeren de ondernemers te ontzorgen met het project "Zon op Bedrijfsdaken". Duurzaamheid wordt daarmee zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Waarom deelnemen?

Goed rendement: Als u mee investeert (=optie)
Groene stroom van uw eigen dak: Aantrekkelijke energiekosten; besparing energiebelasting en transportkosten
Verduurzaming van uw bedrijf: Werken aan MVO; ook van belang voor klanten/opdrachtgevers
Uw dak gaat langer mee: Minder degradatie dakbedekking.

Geen geregel, geen gedoe: ECONNETIC ontzorgt! Géén investering vereist; Wél profiteren van zonne-energie’; Alles wordt voor u geregeld!

Wilt u profiteren van duurzame energie van uw eigen dak? Wilt u een kostenbesparing op uw energierekening en een duurzaam imago voor uw bedrijf zonder te investeren of hierin zelf veel tijd te steken?
Kom naar de informatiebijeenkomst op 23 november a.s. Graag aanmelden via maarten@econnetic.nl.
U kunt u ook meteen vrijblijvend aanmelden voor het project via maarten@econnetic.nl. Vanaf december komt Energie adviesbureau ECONNETIC dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Maarten te Velde, Accountmanager bij Econnetic, geeft u graag nadere informatie. U kunth em bereiken via 06 14978898 of maarten@econnetic.nl.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

31-01-2022

Nieuwe gebiedsinrichting

In het kader van de nieuwe Gebiedsinrichting zijn in januari 2022 de bestaande zuilen en de boompotten geüpgraded. Momenteel zijn we bezit met de plannen omtrent de upgrading spoortunnel, hoofdentree zuilen en de nieuwe entrees bij de vakken. Lees meer

Lees meer

23-09-2022

Nieuws van de Parkmanager

Rioolrenovatie Molenbaan, Essebaan, Hoofdweg In opdracht van Gemeente Capelle aan den IJssel start op 26-09-2022 t/m 14-10-2022 de firma Aarsleff Leidingrenovatie aan renovatiewerkzaamheden aan het hoofdriool middels een kousmethode. Wat betekent dit v …

Lees meer

14-12-2023

Werk aan de Hoofdweg

Komende maanden zijn er werkzaamheden aan de Hoofdweg. De verkeerslichten op de Hoofdweg zijn aan vervanging toe. Er worden op 5 kruispunten intelligente verkeersregelinstallaties geplaatst. Hiermee werkt de gemeente Capelle aan den IJssel aan betere v …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel