Mis deelname aan project “zon op bedrijfsdaken op CapelleXL” niet!

Hierdoor gaan inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor goedkope projectfinanciering en worden ondernemers volledig ontzorgd. Elders in Nederland is deze aanpak al zeer succesvol; honderden bedrijven doen mee.
Met ‘Zon op Bedrijfsdaken’ (ZoB) wordt zonne-energie aantrekkelijk gemaakt door daken te bundelen tot één grootschalig project. Dak-eigenaren kunnen ervoor kiezen om het dak beschikbaar te stellen voor het plaatsen van zonnepanelen zonder dat zij een investering hoeven te doen.Ook kan de ondernemer ervoor kiezen om wel te investeren en daarmee een interessant rendement te behalen. In beide gevallen wekt de dak-eigenaar duurzame zonnestroom voor eigen gebruik op.Ondernemers willen vaak wel duurzame energie van zonnepanelen, maar hebben geen tijd of capaciteit om dit te regelen of zij vinden de kosten te hoog.Reden om bij het regelen en investeren de ondernemers te ontzorgen met het project "Zon op Bedrijfsdaken". Duurzaamheid wordt daarmee zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Waarom deelnemen?

Goed rendement: Als u mee investeert (=optie)
Groene stroom van uw eigen dak: Aantrekkelijke energiekosten; besparing energiebelasting en transportkosten
Verduurzaming van uw bedrijf: Werken aan MVO; ook van belang voor klanten/opdrachtgevers
Uw dak gaat langer mee: Minder degradatie dakbedekking.

Geen geregel, geen gedoe: ECONNETIC ontzorgt! Géén investering vereist; Wél profiteren van zonne-energie’; Alles wordt voor u geregeld!

Wilt u profiteren van duurzame energie van uw eigen dak? Wilt u een kostenbesparing op uw energierekening en een duurzaam imago voor uw bedrijf zonder te investeren of hierin zelf veel tijd te steken?
Kom naar de informatiebijeenkomst op 23 november a.s. Graag aanmelden via maarten@econnetic.nl.
U kunt u ook meteen vrijblijvend aanmelden voor het project via maarten@econnetic.nl. Vanaf december komt Energie adviesbureau ECONNETIC dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Maarten te Velde, Accountmanager bij Econnetic, geeft u graag nadere informatie. U kunth em bereiken via 06 14978898 of maarten@econnetic.nl.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

26-06-2012

Nu ook ‘snel herstel’ op BIZ CapelleXL

Snel herstel? Bel 14010 Is er iets kapot of vervuild? Meld het bij het Snelherstelteam. Als de schade voor grote overlast zorgt of uw veiligheid in het geding is, lossen we het op werkdagen binnen 24 uur op. Bel: 14010 (op werkdagen tussen 8.00 en 17.0 …

Lees meer

03-10-2011

BIZ in ontwikkeling

Procedure Waar zitten we op dit moment? Op dit moment zijn we in de procedure beland bij stap 5 en 6. Volgens planning is er in november een draagvlakmeting onder alle ondernemers. Bij voldoende draagvlak wordt door de gemeenteraad in december de veror …

Lees meer

01-12-2011

BIZ CapelleXL

Door de krachten te bundelen kunnen bedrijven meer invloed op de inrichting en onderhoud van hun eigen bedrijventerrein uitoefenen. De gemeente ondersteunt van harte het initiatief om te komen tot instelling van een BIZ. Daarom heeft zij toegezegd het …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel