Is uw bedrijf in 2015 het best lopende bedrijf!

Dit jaar is ook weer een Bedrijvenloop opgenomen om zo te kijken wie het snelste bedrijf in onze regio is. Deze bedrijvenloop is het evenement bij uitstek om uw bedrijf in de spotlights te zetten.
Doe samen met collega’s mee aan de ZuiderSter bedrijvenLOOP 2015 en geef zo een boost aan de teamspirit. Train samen en stimuleer elkaar om de felbegeerde eindstreep te halen!

Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond de eindstreep haalt biedt de organisatie bij deze bedrijvenloop een cursus aan. Op 6 woensdagavonden wordt er getraind onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

  • Een bedrijventeam bestaat minimaal uit 3 en maximaal uit 6 deelnemers.
  • Als team kun je kiezen uit de volgende afstanden: 7,5 km. of 15 km.
  • Minimaal 3 personen moeten finishen om een geldige uitslag te krijgen.

Inschrijfgeld per deelnemer:
7,5 km.  € 7,00,  incl. hardloopcursus.
15 km.   € 8,00,  incl. hardloopcursus.

Naast de bedrijvenloop zijn er dezelfde dag nog de volgende onderdelen:

officiële KNAU-wedstrijd
15 km.
4 prestatielopen
15 km   —- 7,5 km   —-   4,5 km.   —-   1,5 km (kinderloop)

Er is tevens het Open Scholierenkampioenschap van Capelle aan den IJssel over een afstand van 1,5 km.

De wedstrijddag wordt omlijst door vele kinderattracties en gezellige eet- en drinkgelegenheden, waardoor deze dag niet alleen voor de lopers, maar ook voor het hele gezin een spectaculair evenement zal zijn.

Indien u een poster wenst te ontvangen om dit evenement aan uw medewerkers kenbaar te maken, dan kunt u contact opnemen met de ZuiderSter te Capelle aan den IJssel,  telefoon: 010- 451 88 44.
Indien u vragen heeft over de ZuiderSter bedrijvenLOOP, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de heer H. Hamers telefoon: 06-18081154 of bezoek onze website www.zuidersterloop.nl.

Inschrijven bedrijvenloop via Henny Hamers mailadres: info@zuidersterloop.nl

De ZuiderSter bedrijvenLOOP 2015 staat voor teamspirit, gezelligheid en samen lopen!
Graag verwelkomen wij jouw bedrijf en teams op zondag 7 juni a.s.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-10-2023

Lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen

De commissie Gebiedsinrichting is druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen op CapelleXL. Het idee is 3 tot 4 lunchplekken te creëren maar we starten met 1 lunchplek als pilot. Daarnaast willen w …

Lees meer

08-07-2022

Duurzame verlichting

Duurzame verlichting op CapelleXL Op de Hoofdweg is ledverlichting voor minder CO2 uitstoot door aangepaste lichtsterkte naar behoefte. Hoe werkt dit? Bekijk onderstaande video.

Lees meer

22-12-2022

Terugblik op 2022 en vooruitblik van het bestuur

Het jaar 2022 is alweer voorbij, wat is dat snel gegaan! We kijken terug op een enerverend en actief jaar voor het bestuur van CapelleXL. Hieronder een terugblik van de activiteiten in 2022 en de plannen in 2023. Er hebben diverse overleggen plaatsgevo …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel