Is uw bedrijf in 2015 het best lopende bedrijf!

Dit jaar is ook weer een Bedrijvenloop opgenomen om zo te kijken wie het snelste bedrijf in onze regio is. Deze bedrijvenloop is het evenement bij uitstek om uw bedrijf in de spotlights te zetten.
Doe samen met collega’s mee aan de ZuiderSter bedrijvenLOOP 2015 en geef zo een boost aan de teamspirit. Train samen en stimuleer elkaar om de felbegeerde eindstreep te halen!

Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond de eindstreep haalt biedt de organisatie bij deze bedrijvenloop een cursus aan. Op 6 woensdagavonden wordt er getraind onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

  • Een bedrijventeam bestaat minimaal uit 3 en maximaal uit 6 deelnemers.
  • Als team kun je kiezen uit de volgende afstanden: 7,5 km. of 15 km.
  • Minimaal 3 personen moeten finishen om een geldige uitslag te krijgen.

Inschrijfgeld per deelnemer:
7,5 km.  € 7,00,  incl. hardloopcursus.
15 km.   € 8,00,  incl. hardloopcursus.

Naast de bedrijvenloop zijn er dezelfde dag nog de volgende onderdelen:

officiële KNAU-wedstrijd
15 km.
4 prestatielopen
15 km   —- 7,5 km   —-   4,5 km.   —-   1,5 km (kinderloop)

Er is tevens het Open Scholierenkampioenschap van Capelle aan den IJssel over een afstand van 1,5 km.

De wedstrijddag wordt omlijst door vele kinderattracties en gezellige eet- en drinkgelegenheden, waardoor deze dag niet alleen voor de lopers, maar ook voor het hele gezin een spectaculair evenement zal zijn.

Indien u een poster wenst te ontvangen om dit evenement aan uw medewerkers kenbaar te maken, dan kunt u contact opnemen met de ZuiderSter te Capelle aan den IJssel,  telefoon: 010- 451 88 44.
Indien u vragen heeft over de ZuiderSter bedrijvenLOOP, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de heer H. Hamers telefoon: 06-18081154 of bezoek onze website www.zuidersterloop.nl.

Inschrijven bedrijvenloop via Henny Hamers mailadres: info@zuidersterloop.nl

De ZuiderSter bedrijvenLOOP 2015 staat voor teamspirit, gezelligheid en samen lopen!
Graag verwelkomen wij jouw bedrijf en teams op zondag 7 juni a.s.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

08-07-2022

Groenbeheer

Heeft u werkzaamheden aan het groen? De meeste bedrijven op CapelleXL in de vakken A t/m D betalen een groenbijdrage aan de gemeente. Inmiddels hebben we het groenbeheer goed op orde op CapelleXL. De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd en vrijwel al …

Lees meer

09-07-2013

Nieuwbouw Rietbaan project Hoofdweg XS

De units worden casco opgeleverd met de keuze uit diverse afbouwpakketten en een entresolvloer; geheel naar eigen inzicht in te delen. De ruimtes zijn hierdoor geschikt voor uiteenlopende doeleinden: denk aan opslag of magazijn, uitvalsbasis webwinkel, …

Lees meer

27-09-2022

Gebiedspromotie

Personeel werven via het led scherm? Dat kan! Met zo’n 60.000 passanten zit er misschien wel dé werknemer voor uw bedrijf bij. Mail voor informatie plaatsing naar secretariaat@capellexl.nl

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel