Is uw bedrijf het best lopende bedrijf!

Dit jaar hebben we ook een Bedrijvenloop opgenomen om zo te kijken wie het snelste bedrijf in onze regio is. Deze bedrijvenloop is het evenement bij uitstek om uw bedrijf in de spotlights te zetten.
Doe samen met collega’s mee aan de ZuiderSter bedrijvenLOOP 2014 en geef zo een boost aan de teamspirit. Train samen en stimuleer elkaar om de felbegeerde eindstreep te halen!

Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond de eindstreep haalt biedt de organisatie bij deze bedrijvenloop een cursus aan. Op 6 woensdagavonden wordt er getraind onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

– Een bedrijventeam bestaat minimaal uit 3 en maximaal uit 6 deelnemers.
– Als team kun je kiezen uit de volgende afstanden: 5 EM of 10 EM.
– Om in de uitslagen te komen moeten minimaal 3 personen finishen.

Inschrijfgeld per deelnemer:
5 EM      € 7,00,  incl. hardloopcursus.
10 EM    € 8,00,  incl. hardloopcursus.

Naast de bedrijvenloop zijn er nog de volgende onderdelen:

officiële KNAU-wedstrijd
10 EM
4 prestatielopen
10 EM   —-   5 EM   —-   2 ½  EM   —-   1 ¼  EM (kinderloop)

Er is tevens het Open Scholierenkampioenschap van Capelle aan den IJssel over een afstand van 1 ¼  EM [ ca. 2.1 km]. De school van uw kinderen kan hier aan deelnemen.

Informatie vindt u op onze website of via de organisatie.

De wedstrijddag wordt omlijst door vele kinderattracties en gezellige eet- en drinkgelegenheden, waardoor deze dag niet alleen voor de lopers, maar ook voor het hele gezin een spectaculair evenement zal zijn.

Indien u een poster wenst te ontvangen om dit evenement aan uw medewerkers kenbaar te maken, dan kunt u contact opnemen met de ZuiderSter te Capelle aan den IJssel,  telefoon: 010- 451 88 44.
Indien u vragen heeft over de ZuiderSter bedrijvenLOOP, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de heer H. Hamers telefoon: 06-18081154 of bezoek onze website www. zuidersterloop.nl.

Inschrijven bedrijvenloop via Henny Hamers mailadres: info@zuidersterloop.nl

De ZuiderSter bedrijvenLOOP 2014 staat voor teamspirit, gezelligheid en samen lopen!
Graag verwelkomen wij jouw bedrijf en teams op zondag 18 mei as.

Met vriendelijke groeten,
BV de ZuiderSter

Organisatie
ZuiderSterLOOP

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

26-06-2012

Nu ook ‘snel herstel’ op BIZ CapelleXL

Snel herstel? Bel 14010 Is er iets kapot of vervuild? Meld het bij het Snelherstelteam. Als de schade voor grote overlast zorgt of uw veiligheid in het geding is, lossen we het op werkdagen binnen 24 uur op. Bel: 14010 (op werkdagen tussen 8.00 en 17.0 …

Lees meer

22-06-2012

Enthousiaste medewerking van bedrijven op BIZ CapelleXL

Inmiddels staat de structuur, is de BIZ CapelleXL Vereniging in oprichting en zijn de kaders bepaald, zodat de commissies aan de slag kunnen. Daarnaast is er een website en wordt gewerkt aan een virtueel kantoor van waaruit u nieuwsbrieven en uitnodigi …

Lees meer

16-10-2015

Gevel- en voorterreinfonds ook voor
vak A

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel