Is uw bedrijf het best lopende bedrijf!

Dit jaar hebben we ook een Bedrijvenloop opgenomen om zo te kijken wie het snelste bedrijf in onze regio is. Deze bedrijvenloop is het evenement bij uitstek om uw bedrijf in de spotlights te zetten.
Doe samen met collega’s mee aan de ZuiderSter bedrijvenLOOP 2014 en geef zo een boost aan de teamspirit. Train samen en stimuleer elkaar om de felbegeerde eindstreep te halen!

Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond de eindstreep haalt biedt de organisatie bij deze bedrijvenloop een cursus aan. Op 6 woensdagavonden wordt er getraind onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

– Een bedrijventeam bestaat minimaal uit 3 en maximaal uit 6 deelnemers.
– Als team kun je kiezen uit de volgende afstanden: 5 EM of 10 EM.
– Om in de uitslagen te komen moeten minimaal 3 personen finishen.

Inschrijfgeld per deelnemer:
5 EM      € 7,00,  incl. hardloopcursus.
10 EM    € 8,00,  incl. hardloopcursus.

Naast de bedrijvenloop zijn er nog de volgende onderdelen:

officiële KNAU-wedstrijd
10 EM
4 prestatielopen
10 EM   —-   5 EM   —-   2 ½  EM   —-   1 ¼  EM (kinderloop)

Er is tevens het Open Scholierenkampioenschap van Capelle aan den IJssel over een afstand van 1 ¼  EM [ ca. 2.1 km]. De school van uw kinderen kan hier aan deelnemen.

Informatie vindt u op onze website of via de organisatie.

De wedstrijddag wordt omlijst door vele kinderattracties en gezellige eet- en drinkgelegenheden, waardoor deze dag niet alleen voor de lopers, maar ook voor het hele gezin een spectaculair evenement zal zijn.

Indien u een poster wenst te ontvangen om dit evenement aan uw medewerkers kenbaar te maken, dan kunt u contact opnemen met de ZuiderSter te Capelle aan den IJssel,  telefoon: 010- 451 88 44.
Indien u vragen heeft over de ZuiderSter bedrijvenLOOP, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de heer H. Hamers telefoon: 06-18081154 of bezoek onze website www. zuidersterloop.nl.

Inschrijven bedrijvenloop via Henny Hamers mailadres: info@zuidersterloop.nl

De ZuiderSter bedrijvenLOOP 2014 staat voor teamspirit, gezelligheid en samen lopen!
Graag verwelkomen wij jouw bedrijf en teams op zondag 18 mei as.

Met vriendelijke groeten,
BV de ZuiderSter

Organisatie
ZuiderSterLOOP

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-10-2023

Adverteren op 4 digitale led schermen op CapelleXL!

Naast de 2 led schermen bij McDonalds staan er nu ook ter hoogte van Praxis, Brugman en Sanidirect. Op de schermen kunnen wisselende boodschappen ingezet worden ter promotie van producten en diensten of vacatures. Op een duurzame manier bent u 24/7 zic …

Lees meer

11-03-2024

Interpolis: ontvang korting op uw verzekering

In december 2023 is het KVO certificaat weer gehaald. Een certificering voor een schoon, heel en veilig CapelleXL. Doordat uw bedrijf op een terrein zit met een KVO kunt u 15 % korting krijgen op uw verzekeringen bij Interpolis! Interpolis biedt ondern …

Lees meer

31-01-2022

Energielabel C verplichting vanaf 2023

Het Rijk heeft als ambitie in Nederland in 2050 klimaatneutraal te zijn. Om klimaatverandering tegen te gaan en niet volledig afhankelijk te zijn van energie uit andere landen. Onderdeel is het doel dat alle kantoorpanden in 2050 energieneutraal zijn. …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel