Herstelwerkzaamheden / bloembollen

Uit de schouwen kwam naar voren dat het groen en grijs op bepaalde plekken hard toe was aan onderhoud. Het vervangen van losse- en kapotte stoeptegels, het repareren van verlichting, het weghalen van overbodige obstakels, etc. zijn eveneens onderdeel van de werkzaamheden. De extra snoei werkzaamheden dragen ook bij aan de veiligheid op ons bedrijventerrein.

Zodra het groen op het afgesproken onderhoudsniveau is gebracht, wordt het groen officieel overgedragen aan BIZ CapelleXL. De BIZ neemt dan het onderhoud van het groen in de buitenruimte over. De gemeentelijke gelden die hiervoor gereserveerd zijn worden dan overgeboekt naar de BIZ.

Daarnaast is de cie Buitenruimte bezig met de opstelling van een nieuw bestek voor aanbesteding van de groen werkzaamheden. Alvast daarop vooruitlopend is besloten tot opfleuren van de entrees met bloembollen en zaaigoed. Het effect daarvan is in het komende voorjaar zichtbaar. Intussen staan ook projecten als Straatmeubilair en Collectief bedrijfsafval op de agenda van de cie. Meer nieuws volgt.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

10-08-2012

BIZNIZ4 in uw brievenbus

Heeft u deze gemist. Hier kunt u de pdf downloaden.

Lees meer

16-03-2023

Nieuwe beplanting Hoofdweg CapelleXL

CapelleXL kleurt! Heeft u de nieuwe beplanting en bomen bij de ingang van de vakken en op de middenberm Hoofdweg al gezien? In het kader van de upgrading van de middenberm van de Hoofdweg zijn in maart en april nieuwe bomen en planten geplant ter hoogt …

Lees meer

15-07-2013

Schoon, heel en veilig

   Midden geleider Schinkelse Baan en de Hoofdweg. Melding gedaan op 9 juli. Hersteld op 11 juli.     Bocht Essebaan richting Schollevaartse Dreef. Melding gedaan op 9 juli. Hersteld op 11 juli.  Daarnaast heeft Parkmanage …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel