Herstelwerkzaamheden / bloembollen

Uit de schouwen kwam naar voren dat het groen en grijs op bepaalde plekken hard toe was aan onderhoud. Het vervangen van losse- en kapotte stoeptegels, het repareren van verlichting, het weghalen van overbodige obstakels, etc. zijn eveneens onderdeel van de werkzaamheden. De extra snoei werkzaamheden dragen ook bij aan de veiligheid op ons bedrijventerrein.

Zodra het groen op het afgesproken onderhoudsniveau is gebracht, wordt het groen officieel overgedragen aan BIZ CapelleXL. De BIZ neemt dan het onderhoud van het groen in de buitenruimte over. De gemeentelijke gelden die hiervoor gereserveerd zijn worden dan overgeboekt naar de BIZ.

Daarnaast is de cie Buitenruimte bezig met de opstelling van een nieuw bestek voor aanbesteding van de groen werkzaamheden. Alvast daarop vooruitlopend is besloten tot opfleuren van de entrees met bloembollen en zaaigoed. Het effect daarvan is in het komende voorjaar zichtbaar. Intussen staan ook projecten als Straatmeubilair en Collectief bedrijfsafval op de agenda van de cie. Meer nieuws volgt.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

05-09-2022

Uitnodiging CapelleXL netwerkontbijt

Het welbekende terugkerend netwerkontbijt organiseren we op donderdag 13 oktober 2022. Aanmelden

Lees meer

14-12-2023

Contact bij calamiteiten op CapelleXL

Inbraak, zinloos geweld, overlast, o.i.d.? Benader de parkmanager. U kunt een sticker opvragen bij de parkmanager met daarop contactgegevens voor contact bij calamiteiten. Contact bij spoed: Bel 112 voor politie, brandweer of ambulance. Contact altijd …

Lees meer

24-04-2023

AED’s op CapelleXL

AED’s op CapelleXL zijn aangesloten bij HartslagNU.nl. Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Daarom is het van levensbelang dat een AED binnen korte afstand beschikbaar is. Op CapelleXL werken veel mensen en …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel