Enquête verbeteren bereikbaarheid CapelleXL

Om de bereikbaarheid te verbeteren, is het van belang dat eerst een goed beeld wordt gevormd van de huidige situatie. Om dit in kaart te brengen wordt een mobiliteitsenquête gehouden in het CapelleXL gebied. Wij krijgen deze mogelijkheid aangeboden van De Verkeersonderneming  Rotterdam. 

De Verkeersonderneming werkt in opdracht van o.a. Provincie, Stadsregio en Rijkswaterstaat aan het beter bereikbaar maken en houden van de Rotterdamse regio.

Met de enquête worden gegevens verzameld over de wijze waarop iedereen van en naar het werk reist en wordt een beeld verkregen van de mogelijkheden, ervaringen en wensen. Hierdoor kunnen gericht maatregelen aangegeven worden om de bereikbaarheid van CapelleXL op peil te houden en te verbeteren. Via deze website houden wij u hiervan op de hoogte.

Uw hulp is hierbij nodig. De enquête kunnen u en uw medewerkers via onderstaande link invullen. Het invullen kost ca. 5 minuten. De enquête kan tot en met 6 december ingevuld worden. 

 Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de Jos Hollestelle van de Verkeersonderneming, bereikbaar via jos.hollestelle@verkeersonderneming.nl of 06 551 24 645. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Commissie Gebiedsontwikkeling CapelleXL

Invullen enquête

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

04-06-2015

Projectleider Maartje den Teuling

“In de eerste periode is veel bereikt, maar we zijn er nog niet", aldus Maartje den Teuling. “In de komende maanden maken we een nieuw plan waarin de wensen van de ondernemers worden opgenomen”. Als projectleider is Maartje veran …

Lees meer

27-03-2017

2e BIZ in Capelle aan den IJssel

Lees meer

31-10-2019

Ondernemersontbijt

Beste ondernemer,   Voor het 4e ontbijt zijn we te gast bij de grootste werkgever van de gemeente. Wij heten u van harte welkom in het IJsselland Ziekenhuis dat werkgever is van zo’n 2.000 mensen. Uw gastheer is wethouder Volksgezondhei …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel