Enquête verbeteren bereikbaarheid CapelleXL

Om de bereikbaarheid te verbeteren, is het van belang dat eerst een goed beeld wordt gevormd van de huidige situatie. Om dit in kaart te brengen wordt een mobiliteitsenquête gehouden in het CapelleXL gebied. Wij krijgen deze mogelijkheid aangeboden van De Verkeersonderneming  Rotterdam. 

De Verkeersonderneming werkt in opdracht van o.a. Provincie, Stadsregio en Rijkswaterstaat aan het beter bereikbaar maken en houden van de Rotterdamse regio.

Met de enquête worden gegevens verzameld over de wijze waarop iedereen van en naar het werk reist en wordt een beeld verkregen van de mogelijkheden, ervaringen en wensen. Hierdoor kunnen gericht maatregelen aangegeven worden om de bereikbaarheid van CapelleXL op peil te houden en te verbeteren. Via deze website houden wij u hiervan op de hoogte.

Uw hulp is hierbij nodig. De enquête kunnen u en uw medewerkers via onderstaande link invullen. Het invullen kost ca. 5 minuten. De enquête kan tot en met 6 december ingevuld worden. 

 Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de Jos Hollestelle van de Verkeersonderneming, bereikbaar via jos.hollestelle@verkeersonderneming.nl of 06 551 24 645. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Commissie Gebiedsontwikkeling CapelleXL

Invullen enquête

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

27-09-2022

Gebiedspromotie

Personeel werven via het led scherm? Dat kan! Met zo’n 60.000 passanten zit er misschien wel dé werknemer voor uw bedrijf bij. Mail voor informatie plaatsing naar secretariaat@capellexl.nl

Lees meer

22-12-2022

Veiligheid op CapelleXL

Denk aan de veiligheid van uw pand in deze donkere dagen en haal brandbare materialen naar binnen! De parkmanager vertelt hoe AVG in de nachtelijke uren aandacht besteedt aan CapelleXL.

Lees meer

08-07-2022

Subsidiemogelijkheden voor groen

Subsidiemogelijkheden voor groen Subsidie tot € 5.000,- van Provincie Zuid-Holland beschikbaar voor inrichten van natuurlijke werkomgeving met training over hoe natuur in de werkdag geïntegreerd of onderhouden kan worden. Lees meer

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel