Bloembollen fleuren CapelleXL op

De aanbesteding van het groenonderhoud heeft inmiddels plaatsgevonden. Door vijf aannemers werd en prijs ingediend, waarna de opdracht werd gegeven aan Reijm. 

Voorheen werd het onderhoud van groen door de gemeente geregeld. Voor de Hoofdweg was het onderhoud op niveau B en voor de binnengebieden was het op niveau C (matig tot sober onderhoud). Met deze aanbesteding is het onderhoud op niveau A ingekocht. 

De commissie beheer buitenruimte is nu nog voorstellen richting het bestuur aan het uitwerken. Onder andere verbeterplannen voor de entreegebieden en de gezichtsbepalende groenstroken in voorbereiding. Het doel is een mooi sierlijk beeld van het groen in CapelleXL.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

11-03-2024

Overlast werkzaamheden A16 viaduct

Vanaf zondag 10 maart 2024 starten de ingrijpende werkzaamheden om het A16 viaduct te vervangen. Lees meer over de uitleg van de werkzaamheden met de planning en omleidingen via dit filmpje. Afsluitingen en omleidingen Oprit A16 Prins Alexander (27) is …

Lees meer

27-09-2022

Gebiedspromotie

Personeel werven via het led scherm? Dat kan! Met zo’n 60.000 passanten zit er misschien wel dé werknemer voor uw bedrijf bij. Mail voor informatie plaatsing naar secretariaat@capellexl.nl

Lees meer

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel