Ledenvergadering BIZ CapelleXL op 10 september.

Deze ledenvergadering is uitsluitend door leden te bezoeken. Ondernemers die een bijdrage voor de BIZ betalen zijn echter NIET automatisch lid. Meld u daarom zo spoedig mogelijk aan als lid van de vereniging BIZ CapelleXL. Lidmaatschap van de vereniging bedraagt € 50 per jaar. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging en de agenda voor de ledenvergadering.  

Meld u nu aan als lid.  

Bent u al lid? Meld u dan direct aan voor de ledenvergadering. 

Toelichting:
Het feit dat ondernemers, die een BIZ bijdrage betalen niet automatisch lid zijn van de Vereniging BIZ CapelleXL, is vastgelegd in de BIZ wetgeving. Uitsluitend bedrijven, die lid zijn van een BIZ Vereniging, hebben inspraak. Het bestuur van BIZ CapelleXL hecht zeer aan deze inspraakmogelijkheid. Vandaar dat naast de Stichting BIZ CapelleXL een Vereniging BIZ CapelleXL is opgericht.

 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

16-03-2023

Hoofdentree zuilen vervangen

Aan de 3 hoofdentrees zijn de zuilen met het rode CapelleXL logo vervangen voor het nieuwe verfrissende groene CapelleXL logo. Ook deze logo’s zullen later op de verlichting worden aangesloten.

Lees meer

19-04-2022

Veiligheid

U kunt ook gebruik maken van AVG. Nachtelijke surveillance op CapelleXL wordt uitgevoerd door AVG. Met AVG zijn spe­ci­a­le voor­waar­den over­een­ge­ko­men voor on­der­ne­mers op Ca­pel­leXL voor alarmop­vol­ging. Hier­voor is geen abon­ne­ments­geld …

Lees meer

18-10-2023

Realiseren van Laadinfrastructuur op CapelleXL

Zero-emissie stadslogistiek Het gaat hard met de toename van elektrische voertuigen in Nederland. Ook op bedrijventerrein CapelleXL is de prognose dat er de komende jaren een flinke toename zal plaatsvinden van elektrische bestel- en vrachtwagens. De v …

Lees meer

Contact

Heef u vragen, suggesties en/of opmerkingen? Neem dan s.v.p. contact met ons op!

Bezoek adres

Cypresbaan 36
2908 LT Capelle aan den IJssel

Secretariaat

secretariaat@capellexl.nl

Parkmanagement

Bent u nieuw op CapelleXL? Ron Verhage informeert u graag over alle benefits van CapelleXL.

Volg ons

Volg ons op alle sociale media voor de laatste nieuwtjes en foto’s op Facebook, handige video's op Youtube.

Direct naar