Lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen

De commissie Gebiedsinrichting is druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen op CapelleXL. Het idee is 3 tot 4 lunchplekken te creëren maar we starten met 1 lunchplek als pilot.

Daarnaast willen we zowel de werknemers op CapelleXL, sportscholen als de omwonenden stimuleren om naar buiten te gaan door een wandelroute uit te zetten en sporttoestellen neer te zetten.

We doen dit met medewerking van het Denk en Doe mee!-fonds.

https://www.denkendoemeefonds.nl/initiatief/ontmoeting-in-de-buitenruimte/
Terug

Overig nieuws van CapelleXL

22-12-2022

Verduurzamen loont

Verduurzamen loont nu je het zelf nog kunt plannen en niet opgelegd wordt door de Overheid. Met de huidige aandacht voor het klimaat, de biodiversiteit en de energietransitie, mag inmiddels wel duidelijk zijn dat we hier allemaal een rol in te vervulle …

Lees meer

22-12-2022

Veiligheid op CapelleXL

Denk aan de veiligheid van uw pand in deze donkere dagen en haal brandbare materialen naar binnen! De parkmanager vertelt hoe AVG in de nachtelijke uren aandacht besteedt aan CapelleXL.

Lees meer

24-04-2023

Streetart tunnel

Kunst in het tunnel! De tunnel was hard aan een opknapbeurt toe. Het bestuur is geruime tijd bezig geweest met de voorbereidingen en realisatie hiervan. De tunnel heeft weer een frisse uitstraling gekregen. Het is geschilderd, voorzien van nieuwe logo’ …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel