Ontvang korting op de verzekering van Interpolis

CapelleXL is in het bezit van het KVO-B certificaat. Onder het Keurmerk Veilig Ondernemen helpen procesbegeleiders de publiek-private samenwerking tussen gemeente, politie en ondernemers op gang en ondersteunen zij partijen met het opstellen van een plan van aanpak om criminaliteit terug te dringen. Dit is een succesformule die sinds 2016 uitbreiding heeft gekregen met de thema’s cybersecurity en ondermijning.

Omdat uw bedrijf op CapelleXL zit geeft Interpolis tot 15% korting op de Interpolis BedrijvenCompactPolis voor gebouwen inventarisvoorraad en bedrijfsschade.

Interresse? Neem contact op met Jaap Kroes, Tel: 088 7271010 / 06 10530556

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

14-12-2023

Koop Lokaal

Koop lokaal: eenmalige bijdrage voor winkeliers Ben je winkelier en heb je een goed idee om je winkelgebied aantrekkelijker te maken of op de kaart te zetten? Dan kun je hiervoor een budget tot 3000 euro aanvragen bij de gemeente. De gemeenteraad heeft …

Lees meer

18-10-2023

Adverteren op 4 digitale led schermen op CapelleXL!

Naast de 2 led schermen bij McDonalds staan er nu ook ter hoogte van Praxis, Brugman en Sanidirect. Op de schermen kunnen wisselende boodschappen ingezet worden ter promotie van producten en diensten of vacatures. Op een duurzame manier bent u 24/7 zic …

Lees meer

08-07-2022

Duurzame verlichting

Duurzame verlichting op CapelleXL Op de Hoofdweg is ledverlichting voor minder CO2 uitstoot door aangepaste lichtsterkte naar behoefte. Hoe werkt dit? Bekijk onderstaande video.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel