3 december: Surveillance gestart op CapelleXL


Er wordt ook gelet op personen en voertuigen, die zich tijdens de surveillance op het bedrijventerrein bevinden. De politie heeft aangegeven dat zij ‘high impact-crime’ hoog op de agenda heeft staan. Het gaat daarbij om beroving en overvallen; zaken waar de horeca behoorlijk last van heeft. De surveillant zal daarom extra alert zijn op locaties van horeca en winkels bij sluitingstijden. Ook worden fietspaden, afgelegen hoekjes en gaatjes van het bedrijventerrein in de gaten gehouden. 

De controles worden op verschillende tijden uitgevoerd. Bij het constateren van een onregelmatigheid wordt een surveillancerapport in uw brievenbus gedaan. Wanneer er sprake is van spoed, dan wordt politie of brandweer gewaarschuwd. Het betrokken bedrijf en de parkmanager gebeld. 

Deze waarschuwing kan gebeuren wanneer u op uw pand een ‘alarmnummer’ hebt aangegeven. Vandaar dat het belangrijk is dat de vermelding van alarmgegevens op uw bedrijfspand up-to-date is? Wilt u dit nagaan?

De surveillance wordt uitgevoerd door AVG Security en aangestuurd door de parkmanager, Ron Verhage. Elke dag wordt aan het Parkmanagement gerapporteerd. Ook de signalen, die het Parkmanagement opvangt van ondernemers en waarneemt op CapelleXL, worden aan de surveillant doorgegeven. Om de preventieve werking zo optimaal mogelijk te benutten en in verband met de herkenbaarheid is de auto van de surveillant voorzien van CapelleXL-logo’s.   

Naar verwachting wordt in maart 2014 gestart met camerabeveiliging. Dan wordt er een combinatie gemaakt met surveillance, wordt de beveiliging verder geoptimaliseerd en zal het mogelijk zijn aan een collectief opvolg alarmcontract deel te nemen.

Heeft u bijzonderheden waarbij assistentie van de surveillant gewenst is, neem dan contact op met het Parkmanagement. 

Inlichtingen/Meldingen: via parkmanagement@bizcapellexl.nl of via (06) 57 54 98 95.

De surveillant kunt u tijdens zijn surveillance uren direct bereiken via (06) 48 01 14 16.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

16-03-2023

Straataanduiding bij de zijstraten en nieuwe hoofdentrees

De ingang van de zijstraten hebben duidelijke straatnamen gekregen. Zo kan de bezoeker uw bedrijf nóg makkelijker vinden. De straatnamen bij de ingangen van de zijstraten waren lastig herkenbaar. Daar hebben we nu een mooie duurzame oplossing voor gevo …

Lees meer

26-03-2015

Glasvezelnetwerk van ForeFreedom op CapelleXL

Via glasvezel kunt u telecom-, alarm- en pinsystemen ontsluiten. Fore Freedom bouwt 100% neutrale netwerken. Dit betekent dat u vrij bent in de keuze van de provider waarvan u diensten wenst af te nemen. Voor elke ondernemer is er een passend aanbod te …

Lees meer

22-06-2012

BIZNIZ 4 – Nieuwsbrieven voortaan digitaal!

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel