3 december: Surveillance gestart op CapelleXL


Er wordt ook gelet op personen en voertuigen, die zich tijdens de surveillance op het bedrijventerrein bevinden. De politie heeft aangegeven dat zij ‘high impact-crime’ hoog op de agenda heeft staan. Het gaat daarbij om beroving en overvallen; zaken waar de horeca behoorlijk last van heeft. De surveillant zal daarom extra alert zijn op locaties van horeca en winkels bij sluitingstijden. Ook worden fietspaden, afgelegen hoekjes en gaatjes van het bedrijventerrein in de gaten gehouden. 

De controles worden op verschillende tijden uitgevoerd. Bij het constateren van een onregelmatigheid wordt een surveillancerapport in uw brievenbus gedaan. Wanneer er sprake is van spoed, dan wordt politie of brandweer gewaarschuwd. Het betrokken bedrijf en de parkmanager gebeld. 

Deze waarschuwing kan gebeuren wanneer u op uw pand een ‘alarmnummer’ hebt aangegeven. Vandaar dat het belangrijk is dat de vermelding van alarmgegevens op uw bedrijfspand up-to-date is? Wilt u dit nagaan?

De surveillance wordt uitgevoerd door AVG Security en aangestuurd door de parkmanager, Ron Verhage. Elke dag wordt aan het Parkmanagement gerapporteerd. Ook de signalen, die het Parkmanagement opvangt van ondernemers en waarneemt op CapelleXL, worden aan de surveillant doorgegeven. Om de preventieve werking zo optimaal mogelijk te benutten en in verband met de herkenbaarheid is de auto van de surveillant voorzien van CapelleXL-logo’s.   

Naar verwachting wordt in maart 2014 gestart met camerabeveiliging. Dan wordt er een combinatie gemaakt met surveillance, wordt de beveiliging verder geoptimaliseerd en zal het mogelijk zijn aan een collectief opvolg alarmcontract deel te nemen.

Heeft u bijzonderheden waarbij assistentie van de surveillant gewenst is, neem dan contact op met het Parkmanagement. 

Inlichtingen/Meldingen: via parkmanagement@bizcapellexl.nl of via (06) 57 54 98 95.

De surveillant kunt u tijdens zijn surveillance uren direct bereiken via (06) 48 01 14 16.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

19-04-2022

Parkmanagement

Diefstallen bouwmaterialen nemen toe! Bekend is dat grondstoffen duurder en schaarser worden. Hierdoor nemen de diefstallen van o.a. bouwmaterialen sterk toe! Goede inbraakpreventie is daarom cruciaal. Zorg voor hekwerk en extra toezicht, plaats verlic …

Lees meer

16-03-2023

Straataanduiding bij de zijstraten en nieuwe hoofdentrees

De ingang van de zijstraten hebben duidelijke straatnamen gekregen. Zo kan de bezoeker uw bedrijf nóg makkelijker vinden. De straatnamen bij de ingangen van de zijstraten waren lastig herkenbaar. Daar hebben we nu een mooie duurzame oplossing voor gevo …

Lees meer

23-09-2022

Korting op verzekering

CapelleXL is KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen) gecertificeerd. Dat betekent dat het veilig is op het bedrijventerrein. Omdat uw bedrijf hier gevestigd is krijgt u korting op verzekeringen. Lees meer

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel