Uitnodiging People’s Business 2015

Tijdens dit netwerkgala zal onze groene parkstadgemeente wederom aanwezig zijn. Wij willen u en uw leden graag uitnodigen om onze stand (60A) te bezoeken. Bijgaand ontvangt u de digitale uitnodiging. Wij verzoeken u vriendelijk om deze uitnodiging onder uw leden te verspreiden. Tijdens deze beurs presenteren wij Capelle aan den IJssel als ondernemersstad en economische motor. De bedrijvenparken Rivium en Fascinatio zullen wij in het bijzonder voor het voetlicht brengen. 

Verder hebben een aantal Capelse ondernemers zich bereid verklaard om als ambassadeurs voor onze gemeente op te treden. Zij zullen naast onze medewerkers van Economische Zaken dus ook een aanspreekpunt zijn tijdens dit event. Een mooi samenspel tussen de ondernemers en gemeente om Capelle aan den IJssel te promoten. U kunt ons dan aanspreken over allerlei ondernemersvragen die bij u leven. 

Wij rekenen op uw komst.

Gemeente Capelle aan den IJssel

 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

16-03-2023

Hoofdentree zuilen vervangen

Aan de 3 hoofdentrees zijn de zuilen met het rode CapelleXL logo vervangen voor het nieuwe verfrissende groene CapelleXL logo. Ook deze logo’s zullen later op de verlichting worden aangesloten.

Lees meer

11-03-2024

Jaarlijkse groenbijdrage

Aan de noordkant van de Hoofdweg wordt door de eigenaren via een kettingbeding jaarlijks een groenbijdrage betaald aan de gemeente. Belangrijk is dat de m2 groen op uw terrein overeenkomen met de m2 die bij de gemeente geregistreerd zijn. Het …

Lees meer

14-12-2023

Contact bij calamiteiten op CapelleXL

Inbraak, zinloos geweld, overlast, o.i.d.? Benader de parkmanager. U kunt een sticker opvragen bij de parkmanager met daarop contactgegevens voor contact bij calamiteiten. Contact bij spoed: Bel 112 voor politie, brandweer of ambulance. Contact altijd …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel