Uitnodiging People’s Business 2015

Tijdens dit netwerkgala zal onze groene parkstadgemeente wederom aanwezig zijn. Wij willen u en uw leden graag uitnodigen om onze stand (60A) te bezoeken. Bijgaand ontvangt u de digitale uitnodiging. Wij verzoeken u vriendelijk om deze uitnodiging onder uw leden te verspreiden. Tijdens deze beurs presenteren wij Capelle aan den IJssel als ondernemersstad en economische motor. De bedrijvenparken Rivium en Fascinatio zullen wij in het bijzonder voor het voetlicht brengen. 

Verder hebben een aantal Capelse ondernemers zich bereid verklaard om als ambassadeurs voor onze gemeente op te treden. Zij zullen naast onze medewerkers van Economische Zaken dus ook een aanspreekpunt zijn tijdens dit event. Een mooi samenspel tussen de ondernemers en gemeente om Capelle aan den IJssel te promoten. U kunt ons dan aanspreken over allerlei ondernemersvragen die bij u leven. 

Wij rekenen op uw komst.

Gemeente Capelle aan den IJssel

 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

10-08-2012

BIZNIZ4 in uw brievenbus

Heeft u deze gemist. Hier kunt u de pdf downloaden.

Lees meer

16-05-2019

UITNODIGING ONDERNEMERSONTBIJT

Beste ondernemer, Wie de jeugd heeft, heeft een mooie economische toekomst. Reden genoeg om als thema voor het derde Ondernemersontbijt Capelle te kiezen voor onderwijs en ondernemen. We gaan daarvoor terug naar de schoolbanken.   Graag nodigen wi …

Lees meer

08-07-2022

Gebiedspromotie

Zomeractie op het led scherm Mail voor speciale zomeractie naar secretariaat@capellexl.nl Lees meer

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel