Subsidie laadpalen op eigen terrein

Voor het aanvragen hiervan geldt een  maximum van € 1000,- voor aanschaf en plaatsing van een laadpunt. Er is voldoende geld beschikbaar voor ongeveer 120 palen. De aanvrager dient een aantal documenten mee te sturen met de aanvraag. Welke documenten dat zijn. staat in het aanvraagformulier vermeld. Er is uiteraard geen subsidie mogelijk wanneer de laadpaal wordt geleverd door bijvoorbeeld de leverancier van de auto.  

Het aanvragen van een subsidie is mogelijk sinds 1 januari 2013. De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst worden behandeld. Via deze link kunt u het aanvraagformulier en meer informatie vinden.

Het plaatsen van laadpalen in de openbare ruimte op CapelleXL is onderwerp van gesprek tussen BIZ CapelleXL en de gemeente. 

 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

09-03-2017

Parkmanagement waarschuwt!

Door extra inzet van politie en extra inzet en kennis van onze surveillancedienst gaan we ervan uit dat we deze toename snel een halt kunnen toeroepen. De camerabeelden van de vermoedelijke daders zijn beschikbaar gesteld aan de betrokken ondernemers. …

Lees meer

06-09-2013

Ledenvergadering BIZ CapelleXL op 10 september.

Deze ledenvergadering is uitsluitend door leden te bezoeken. Ondernemers die een bijdrage voor de BIZ betalen zijn echter NIET automatisch lid. Meld u daarom zo spoedig mogelijk aan als lid van de vereniging BIZ CapelleXL. Lidmaatschap van de verenigin …

Lees meer

28-12-2016

Bakker Klootwijk 3e in AD Oliebollentest

De jaarlijkse drive-inn voor oliebollen start om 09.00 uur op Oudjaarsdag.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel