SINO DUTCH CAREER FAIR

Op zondag 22 april 2018 organiseert MAX HRM in het Schielandhuis in Rotterdam een Sino-Dutch job fair. Deze beurs wordt samen georganiseerd met Rotterdam Partners en de gemeente Capelle aan den IJssel. Tijdens deze beurs kunt u niet alleen in contact komen met talenten maar ook met andere Chinese en Nederlandse bedrijven. Het gaat hierbij om Chinese bedrijven die graag in Nederland willen investeren, Chinese bedrijven die al in Nederland gevestigd zijn, of Nederlandse bedrijven die in China gevestigd zijn. Tijdens deze beurs kunt u een stand huren om uw bedrijf in de spotlights te zetten en potentiële nieuwe kandidaten te zoeken voor uw openstaande vacatures.

U kunt uw vacatures inzetten die u heeft op het gebied van management. Er wordt gezocht naar talenten die hoogopgeleid zijn en al enkele jaren ervaring hebben. Dit is de perfecte locatie om een match te maken tussen uw openstaande vacatures en talenten.

In 2017 heeft MAX HRM de eerste succesvolle editie georganiseerd van de Sino-Dutch job fair. Toen waren er twintig bedrijven te vinden die meer dan 200 vacatures hadden. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op www.maxhrm.nl en kunt u contact opnemen met Jasmine Chang.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

30-09-2015

Eerste schop in de grond door wethouder Eric Faassen

Lees hier het persvericht

Lees meer

26-06-2017

Overnachten chauffeurs in openbare ruimte niet toegestaan

Handhaving heeft de laatste weken  chauffeurs, die binnen CapelleXL op de openbare weg in hun vrachtwagens aan het overnachten waren, aangegeven dat dit verboden is. Alle chauffeurs hebben een waarschuwing gekregen. Bij volgende overtredingen word …

Lees meer

21-12-2021

Circulair ondernemen

Cirkellab houdt in overleg met de gemeente een nulmeting, voor circulaire kansen bij bedrijfsleven. Cirkellab heeft hiervoor een digitale enquête opgesteld. Wilt u hieraan meewerken? Het invullen duurt ca. 5 minuten. Verkregen informatie wordt vertrouw …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel