Prijs actie CBW bij Beter Bed op CapelleXL

*Wat is CBW-erkend?
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die consumenten extra goed beschermen. Deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor de consument van belang zijn bij een aankoop, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering en garantie. Er zijn in Nederland bijna 4500 woonwinkels en 100 bruidsmodewinkels CBW-erkend.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

08-07-2022

Duurzame verlichting

Duurzame verlichting op CapelleXL Op de Hoofdweg is ledverlichting voor minder CO2 uitstoot door aangepaste lichtsterkte naar behoefte. Hoe werkt dit? Bekijk onderstaande video.

Lees meer

18-10-2023

Mark de Witte toegetreden tot bestuur van CapelleXL

Mark stelt zich graag aan u voor. Mijn naam is Mark de Witte en ik werk bij CED, een full-service dienstverlener op het gebied van schademanagement. In 2016 begonnen als wagenparkbeheerder, inmiddels doorgegroeid naar Manager facility/wagenpark. Het te …

Lees meer

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel