Parkmanagement waarschuwt!

Door extra inzet van politie en extra inzet en kennis van onze surveillancedienst gaan we ervan uit dat we deze toename snel een halt kunnen toeroepen. De camerabeelden van de vermoedelijke daders zijn beschikbaar gesteld aan de betrokken ondernemers. De politie heeft naar aanleiding van de gedane aangifte de zaken verder in behandeling. 

Met dit bericht willen we extra attenderen op het goed afsluiten van uw bedrijfspanden en het in orde zijn van de verlichting.

Mocht u iets verdachts zien of horen neem dan direct contact op met Ron Verhage op 06-57549895 of via parkmanagement@bizcapellexl.nl.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

14-12-2023

Succesvol netwerkontbijt

Op 2 oktober 2023 hebben we weer een succesvol netwerkontbijt georganiseerd bij de McDonalds aan de Hoofdweg. Eric Faassen opende het ontbijt en benadrukte nog maar eens de goede samenwerking tussen gemeente Capelle aan den IJssel en CapelleXL. Hij inf …

Lees meer

18-10-2023

Realiseren van Laadinfrastructuur op CapelleXL

Zero-emissie stadslogistiek Het gaat hard met de toename van elektrische voertuigen in Nederland. Ook op bedrijventerrein CapelleXL is de prognose dat er de komende jaren een flinke toename zal plaatsvinden van elektrische bestel- en vrachtwagens. De v …

Lees meer

22-12-2022

Veiligheid op CapelleXL

Denk aan de veiligheid van uw pand in deze donkere dagen en haal brandbare materialen naar binnen! De parkmanager vertelt hoe AVG in de nachtelijke uren aandacht besteedt aan CapelleXL.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel