Parkmanagement waarschuwt!

Door extra inzet van politie en extra inzet en kennis van onze surveillancedienst gaan we ervan uit dat we deze toename snel een halt kunnen toeroepen. De camerabeelden van de vermoedelijke daders zijn beschikbaar gesteld aan de betrokken ondernemers. De politie heeft naar aanleiding van de gedane aangifte de zaken verder in behandeling. 

Met dit bericht willen we extra attenderen op het goed afsluiten van uw bedrijfspanden en het in orde zijn van de verlichting.

Mocht u iets verdachts zien of horen neem dan direct contact op met Ron Verhage op 06-57549895 of via parkmanagement@bizcapellexl.nl.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

26-03-2015

Glasvezelnetwerk van ForeFreedom op CapelleXL

Via glasvezel kunt u telecom-, alarm- en pinsystemen ontsluiten. Fore Freedom bouwt 100% neutrale netwerken. Dit betekent dat u vrij bent in de keuze van de provider waarvan u diensten wenst af te nemen. Voor elke ondernemer is er een passend aanbod te …

Lees meer

05-11-2015

Donkere dagen offensief met Politie, Brandweer en gemeente

Speciale aandacht is hierbij voor adequate verlichting van bedrijfspanden en terreinen. Meer informatie via parkmanagement@bizcapellexl.nl.

Lees meer

19-11-2013

Enquête verbeteren bereikbaarheid CapelleXL

Om de bereikbaarheid te verbeteren, is het van belang dat eerst een goed beeld wordt gevormd van de huidige situatie. Om dit in kaart te brengen wordt een mobiliteitsenquête gehouden in het CapelleXL gebied. Wij krijgen deze mogelijkheid aangebode …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel