Parkeren in de vakken D en C

VAK C (Eglantierbaan, Lisbaan, Rietbaan, Vlierbaan)

Ook in dit vak wordt in het kader van de Revitalisering hard gewerkt aan het verbeteren van de parkeercapaciteit. Zodra de parkeervakken klaar zijn worden eveneens extra verkeersborden geplaatst met de tekst dat er uitsluitend in de vakken geparkeerd mag worden.

Op enkele plaatsen is het parkeren half op het trottoir toegestaan. Dit zal duidelijk met borden worden aangegeven (zie hierboven).

Handhaving
Ook voor vak C zal Handhaving met een gewenningsperiode van toepassing zijn. Houd u de borden in de gaten!

Hartelijk dank voor uw medewerking

Ron Verhage,
Parkmanager CapelleXL

 

 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

11-03-2024

Overlast werkzaamheden A16 viaduct

Vanaf zondag 10 maart 2024 starten de ingrijpende werkzaamheden om het A16 viaduct te vervangen. Lees meer over de uitleg van de werkzaamheden met de planning en omleidingen via dit filmpje. Afsluitingen en omleidingen Oprit A16 Prins Alexander (27) is …

Lees meer

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer

14-12-2023

Succesvol netwerkontbijt

Op 2 oktober 2023 hebben we weer een succesvol netwerkontbijt georganiseerd bij de McDonalds aan de Hoofdweg. Eric Faassen opende het ontbijt en benadrukte nog maar eens de goede samenwerking tussen gemeente Capelle aan den IJssel en CapelleXL. Hij inf …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel