Lancering website BIZ CapelleXL door wethouder Eric Faassen

Kortom, de BIZ website bezoeken zal een vast ritueel in uw dagprogramma
zijn. BIZ CapelleXL is ook te vinden op LinkedIn (Biz CapelleXL) en
Twitter (@bizcapellexl). Binnenkort zullen we discussies starten op deze
social media. We nodigen u van harte uit om aan deze discussies deel te
nemen.

Digitaal kantoor
Met de komst van de website is een begin gemaakt met het digitaal kantoor.  Achter de website komt een database, waarin alle documenten te vinden zijn en waar de gegevens van alle bedrijven staan voor verzending van nieuwsbrieven, uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten, etc.
Ook wordt hieraan t.z.t. een module voor Parkmanagement gekoppeld.
Dit alles komt mede tot stand door de adviezen en expertise van twee  bedrijven in het BIZ CapelleXL gebied. Jasper Kruter van DBF DataBase Fulfilment en Marléne Baars van Internetbureau Capica hebben enthousiast hun medewerking hieraan gegeven en denken mee over de verdere uitbouw van de website en database.  

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

31-01-2022

AED inzichtelijk

Hieronder staat met blauwe en groene bolletjes aangegeven waar een AED hangt. OPROEP: Heeft u een AED die niet op het kaartje aangegeven staat? Meld het via secretariaat@capellexl.nl. Met úw hulp kunnen we alle AED’s inzichtelijk maken en delen met de …

Lees meer

28-09-2022

Kolken zuigen

In week 50 worden de kolken weer gezogen in de openbare ruimte. Uw kolken op eigen terrein kunt u gelijk mee laten nemen tegen aantrekkelijke tarieven. Offerte op te vragen via idverde, 0111 482187

Lees meer

08-07-2022

Duurzame verlichting

Duurzame verlichting op CapelleXL Op de Hoofdweg is ledverlichting voor minder CO2 uitstoot door aangepaste lichtsterkte naar behoefte. Hoe werkt dit? Bekijk onderstaande video.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel