Herstel werkzaamheden grijs en groen bijna afgerond

Inmiddels is het proces van aanbesteding van het groen onderhoud op CapelleXL in volle gang. Op 21 maart a.s. zullen de bedrijven, die hiertoe zijn uitgenodigd, hun offertes indienen.

Het herstel van het achterstallig grijs onderhoud is door de gemeente in opdracht gegeven aan Schollevaart Hoveniers. Op maandag 25 februari jl. is met de herstelwerkzaamheden aan de openbare bestrating begonnen. Ook deze werkzaamheden dienen op 1 april geheel te zijn uitgevoerd.  

Naast het onderhoud van het openbaar groen wordt ook het onderhoud op de particulieren terreinen aanbesteed. Dit laatste betreft het groen op de terreinen van de bedrijven, die hiertoe naast de BIZ bijdrage een extra bijdrage betalen aan de gemeente. 

Om te bereiken dat alle bedrijventerreinen er geheel verzorgd uitzien, is eveneens om een prijsopgave gevraagd voor het vegen en onkruidvrij houden van de privé terreinen.  Dit zijn werkzaamheden, die in de avonduren plaatsvinden als de parkeerterreinen leeg zijn. 

 

Na het afsluiten van de contracten brengen wij u op de hoogte van de werkzaamheden die periodiek zullen plaatsvinden.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

17-06-2016

Verkeershinder juni t/m augustus

Op het Hoofdwegplein worden het asfalt, de straatverlichting en de verkeerslichten vernieuwd. Zoveel als mogelijk zal het verkeer gedurende de werkzaamheden de verschillende werkvakken blijven passeren.  Op 8 juli a.s. wordt gestart met diverse vo …

Lees meer

27-09-2022

Groenbeheer

Klimaat, biodiversiteit, energietransitie De druk om te verduurzamen wordt verhoogd door de overheid. Er zijn vele mogelijkheden voor verduurzaming. Maar zelf de regie in handen houden kan een prettiger werkwijze zijn dan door omstandigheden of wetgevi …

Lees meer

09-07-2014

Zaken doen met je buurman

Ook werd de komst van een speciaal CapelleXL magazine aangekondigd. Dit initiatief is uitsluitend bedoeld voor ondernemers op CapelleXL. Zeker een mogelijkheid om bij elkaar in de picture te komen. Het ontbijt werd verzorgd door Ladage Events.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel