Gemeente Capelle a/d IJssel deelt gratis Milieubarometer uit

Wat is het aanbod?

  • Een gratis startabonnement op de Milieubarometer.
  • Dit gratis startabonnement omvat één Milieubarometer. Heeft u meer vestigingen, dan kunt u op eigen kosten uw abonnement uitbreiden. Dit kost € 55 per Milieubarometer (prijspeil 2013). 
  • Het startabonnement wordt na afloop omgezet in een doorlopend jaarabonnement. De kosten zijn dan voor uw eigen rekening. Ze bedragen € 55 (prijspeil 2013) per Milieubarometer per jaar.
  • Ruim een maand voor afloop van het startabonnement krijgt u een herinneringsmail over uw abonnement en het opzeggen ervan. 
  • U kunt het startabonnement tot 31 december 2014 opzeggen. 

Wilt u ook gratis de Milieubarometer proberen? Ga dan naar www.milieubarometer.nl/aanbod of neem contact op met de contactpersoon van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Ed Weeder
Telefoon: 010 – 284 87 48
e-mail: e.b.weeder@capelleaandenijssel.nl

Meer weten: 
www.milieubarometer.nl
www.stimular.nl
www.duurzaammkb.nl

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

13-02-2020

Nieuwsbrief februari 2020 – We gaan voor continuïteit

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Lees meer

19-07-2019

Zonnepanelen

 Alleen dit jaar kunt u nog gebruik maken van de gunstige subsidieregeling voor zonnepanelen. Voor meer informatie en de gratis QuickScan klik hier  

Lees meer

19-04-2022

Groenbeheer

Onkruid op uw terrein. Vegen en verwijderen van onkruid op particuliere terreinen valt niet onder het reguliere groenonderhoud. U kunt dit tegen aantrekkelijke tarieven aanpakken. Lees meer

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel