Gebiedsontwikkelingsplan in januari gepresenteerd

Vanuit bestaande documenten zal de commissie alle relevante en gewenste onderwerpen samenvatten. Conclusies naar aanleiding van de op korte termijn te houden schouwen in het hele BIZ gebied en wensen vanuit de commissie zelf zullen worden geformuleerd.

Het einddoel is een totaal afgestemd gebiedsontwikkelingsplan te formuleren en zorg te dragen voor de realisatie, binnen de ons beschikbare middelen.

Agenda:
Medio oktober 2012.  Samenvatting van alle relevante documentatie m.b.t. gebiedsontwikkeling.

Medio november 2012.  Conclusies schouw en wensenpakket commissie m.b.t. gebiedsontwikkeling.

Januari 2013.  Aanbieden van visie gebiedsontwikkeling aan alle stake-holders van CapelleXL.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

17-06-2016

Verkeershinder juni t/m augustus

Op het Hoofdwegplein worden het asfalt, de straatverlichting en de verkeerslichten vernieuwd. Zoveel als mogelijk zal het verkeer gedurende de werkzaamheden de verschillende werkvakken blijven passeren.  Op 8 juli a.s. wordt gestart met diverse vo …

Lees meer

16-06-2016

Fase 2.0 Vijfjarenplan groen opgeleverd

Fase 3.0 is inmiddels in voorbereiding. De desbetreffende ondernemers worden hierbij betrokken.  Lees meer over het Vijfjarenplan groen op Capelle XL.

Lees meer

31-05-2016

Wie nomineert u voor de Capelse Ondernemersprijs van 2016?

Van buurtsuper en innovatieve start-up tot gerenommeerd kantoor, iedereen kan meedingen naar deze eervolle titel. Op 26 oktober wordt de prijs voor ‘Capelse ondernemer van 2016’ uitgereikt in het Isala theater. 

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel