CapelleXL binnen drie jaar beste van Nederland

Deze stelling namen wethouder Economie Eric Faassen en voorzitter van de stichting BIZ CapelleXL René de Blok gisterochtend, bij de ondertekening van een nieuwe uitvoeringsovereenkomst voor de periode 2016-2020.

Ruim 70 ondernemers van CapelleXL waren gisterochtend voor dag en dauw naar de MacDonalds aan de Hoofdweg gekomen om de ondertekening bij te wonen. In de uitvoeringsovereenkomst tussen de gemeente en de BIZ CapelleXL staat wat de komende jaren gezamenlijk wordt gedaan om de kwaliteit en uitstraling van het bedrijventerrein nog verder te verbeteren.

Meerwaarde
De ondernemers van CapelleXL zijn sinds 2012 vertegenwoordigd in een zogenoemde Bedrijven Investeringszone, kortweg BIZ. Via de BIZ worden alle investeringen in de kwaliteit van het bedrijventerrein evenredig verdeeld over alle ondernemers. “Ik geloof echt in de meerwaarde van een BIZ”, zei wethouder Faassen tijdens de ondertekening. “De afgelopen jaren zijn zeer goede resultaten geboekt om CapelleXL aantrekkelijker te maken. Deze manier van samenwerken werkt echt.”

Stembus
De huidige BIZ is opgericht voor de periode 2012-2015 en eindigt dus binnenkort. De ondernemers van CapelleXL mogen in februari en maart naar de stembus om aan te geven of zij ook de komende jaren  gezamenlijk verder willen onder de vlag van een BIZ.

 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

16-03-2023

Nieuwe beplanting Hoofdweg CapelleXL

CapelleXL kleurt! Heeft u de nieuwe beplanting en bomen bij de ingang van de vakken en op de middenberm Hoofdweg al gezien? In het kader van de upgrading van de middenberm van de Hoofdweg zijn in maart en april nieuwe bomen en planten geplant ter hoogt …

Lees meer

23-09-2022

In de spotlights

Zaken doen met je buren! TeleService Op ons bedrijventerrein zijn een groot aantal verschillende bedrijven gevestigd. En allemaal verschillend qua producten, omvang, qua klanten waar we ons op richten. Het lijkt net alhoewel we allemaal dicht bij elkaa …

Lees meer

08-07-2022

Duurzame verlichting

Duurzame verlichting op CapelleXL Op de Hoofdweg is ledverlichting voor minder CO2 uitstoot door aangepaste lichtsterkte naar behoefte. Hoe werkt dit? Bekijk onderstaande video.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel