CapelleXL binnen drie jaar beste van Nederland

Deze stelling namen wethouder Economie Eric Faassen en voorzitter van de stichting BIZ CapelleXL René de Blok gisterochtend, bij de ondertekening van een nieuwe uitvoeringsovereenkomst voor de periode 2016-2020.

Ruim 70 ondernemers van CapelleXL waren gisterochtend voor dag en dauw naar de MacDonalds aan de Hoofdweg gekomen om de ondertekening bij te wonen. In de uitvoeringsovereenkomst tussen de gemeente en de BIZ CapelleXL staat wat de komende jaren gezamenlijk wordt gedaan om de kwaliteit en uitstraling van het bedrijventerrein nog verder te verbeteren.

Meerwaarde
De ondernemers van CapelleXL zijn sinds 2012 vertegenwoordigd in een zogenoemde Bedrijven Investeringszone, kortweg BIZ. Via de BIZ worden alle investeringen in de kwaliteit van het bedrijventerrein evenredig verdeeld over alle ondernemers. “Ik geloof echt in de meerwaarde van een BIZ”, zei wethouder Faassen tijdens de ondertekening. “De afgelopen jaren zijn zeer goede resultaten geboekt om CapelleXL aantrekkelijker te maken. Deze manier van samenwerken werkt echt.”

Stembus
De huidige BIZ is opgericht voor de periode 2012-2015 en eindigt dus binnenkort. De ondernemers van CapelleXL mogen in februari en maart naar de stembus om aan te geven of zij ook de komende jaren  gezamenlijk verder willen onder de vlag van een BIZ.

 

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-10-2023

Adverteren op 4 digitale led schermen op CapelleXL!

Naast de 2 led schermen bij McDonalds staan er nu ook ter hoogte van Praxis, Brugman en Sanidirect. Op de schermen kunnen wisselende boodschappen ingezet worden ter promotie van producten en diensten of vacatures. Op een duurzame manier bent u 24/7 zic …

Lees meer

12-04-2016

Definitieve uitslag draagvlakmeting

Klik hier om de brief van gemeente Capelle aan den IJssel te lezen.

Lees meer

28-06-2017

KVO schouw op Capelle XL

Wilt u meelopen? Graag aanmelden bij parkmanagement@capellexl.nl.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel