Bericht van de Surveillance dienst op CapelleXL

Veel mensen denken dat het niet zo’n vaart zal lopen. Want, hoe vaak gebeurt het nu eigenlijk: Brand? Tot het ze een keer overkomt, brand in het eigen bedrijf of bij de buren.

Ervaringen uit het verleden leren dat er in de maanden december en januari een vergrote kans is op brandstichting, vooral gedurende de vuurwerkverkoop periode. Brandstichting en vandalisme staan daarom ook in de top 3 van meest voorkomende brandoorzaken voor bedrijventerreinen (bron: CBS). Vandaar dat wij u vragen na te denken over het buitenterrein van uw bedrijf.

 

We adviseren om zo veel mogelijk afvalcontainers, pallets of ander materiaal, dat buiten opgeslagen ligt, gedurende deze maanden binnen te zetten of ergens anders op te slaan. Pallets of afvalcontainers staan buiten vaak tegen de gevels van gebouwen aan. Als deze in brand raken, kan dit veel schade veroorzaken aan uw pand en uw bedrijf.

Wist u ook dat de verzekering in geval van opslag tegen de gevel moeilijk kan doen over uitbetaling of u kort in de uitbetaling van schade veroorzaakt door brand?

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

21-12-2021

Andy Jansen accountmanager EZ

Henk van Ree, sr. accountmanager EZ, neemt geen plaats meer bij de bestuursvergaderingen van Stichting BIZ CapelleXL. Andy Jansen, nieuwe accountmanager Economische Zaken, neemt zijn plaats in bij de bestuursvergaderingen namens gemeente Capelle aan de …

Lees meer

16-06-2016

Fase 2.0 Vijfjarenplan groen opgeleverd

Fase 3.0 is inmiddels in voorbereiding. De desbetreffende ondernemers worden hierbij betrokken.  Lees meer over het Vijfjarenplan groen op Capelle XL.

Lees meer

26-01-2016

Meet & Greet met nieuwe burgemeester

Hier aanmelden

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel