Bericht van de Surveillance dienst op CapelleXL

Veel mensen denken dat het niet zo’n vaart zal lopen. Want, hoe vaak gebeurt het nu eigenlijk: Brand? Tot het ze een keer overkomt, brand in het eigen bedrijf of bij de buren.

Ervaringen uit het verleden leren dat er in de maanden december en januari een vergrote kans is op brandstichting, vooral gedurende de vuurwerkverkoop periode. Brandstichting en vandalisme staan daarom ook in de top 3 van meest voorkomende brandoorzaken voor bedrijventerreinen (bron: CBS). Vandaar dat wij u vragen na te denken over het buitenterrein van uw bedrijf.

 

We adviseren om zo veel mogelijk afvalcontainers, pallets of ander materiaal, dat buiten opgeslagen ligt, gedurende deze maanden binnen te zetten of ergens anders op te slaan. Pallets of afvalcontainers staan buiten vaak tegen de gevels van gebouwen aan. Als deze in brand raken, kan dit veel schade veroorzaken aan uw pand en uw bedrijf.

Wist u ook dat de verzekering in geval van opslag tegen de gevel moeilijk kan doen over uitbetaling of u kort in de uitbetaling van schade veroorzaakt door brand?

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

22-12-2022

Zaken doen met je buren

Vanuit de drang om zelf ons afval van boodschappen te reduceren, zijn we vorig jaar een verpakkingsvrije winkel gestart. We hebben een winkel in een bus, waar mensen met hun eigen verpakkingen kunnen langskomen. Hiermee rijden we routes in Capelle en R …

Lees meer

08-07-2022

Save the Date

NETWERKONTBIJT 13-10-2022 We organiseren weer ons succesvolle netwerkontbijt bij McDonalds op 13 oktober 2022 om 07.00 uur. Houd deze datum vast vrij in uw agenda.

Lees meer

14-12-2023

Koop Lokaal

Koop lokaal: eenmalige bijdrage voor winkeliers Ben je winkelier en heb je een goed idee om je winkelgebied aantrekkelijker te maken of op de kaart te zetten? Dan kun je hiervoor een budget tot 3000 euro aanvragen bij de gemeente. De gemeenteraad heeft …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel