Enquête verbeteren bereikbaarheid CapelleXL

Om de bereikbaarheid te verbeteren, is het van belang dat eerst een goed beeld wordt gevormd van de huidige situatie. Om dit in kaart te brengen wordt een mobiliteitsenquête gehouden in het CapelleXL gebied. Wij krijgen deze mogelijkheid aangeboden van De Verkeersonderneming  Rotterdam. 

De Verkeersonderneming werkt in opdracht van o.a. Provincie, Stadsregio en Rijkswaterstaat aan het beter bereikbaar maken en houden van de Rotterdamse regio.

Met de enquête worden gegevens verzameld over de wijze waarop iedereen van en naar het werk reist en wordt een beeld verkregen van de mogelijkheden, ervaringen en wensen. Hierdoor kunnen gericht maatregelen aangegeven worden om de bereikbaarheid van CapelleXL op peil te houden en te verbeteren. Via deze website houden wij u hiervan op de hoogte.

Uw hulp is hierbij nodig. De enquête kunnen u en uw medewerkers via onderstaande link invullen. Het invullen kost ca. 5 minuten. De enquête kan tot en met 6 december ingevuld worden. 

 Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de Jos Hollestelle van de Verkeersonderneming, bereikbaar via jos.hollestelle@verkeersonderneming.nl of 06 551 24 645. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Commissie Gebiedsontwikkeling CapelleXL

Invullen enquête

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-10-2023

Lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen

De commissie Gebiedsinrichting is druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van lunchplekken, wandelroutes en sporttoestellen op CapelleXL. Het idee is 3 tot 4 lunchplekken te creëren maar we starten met 1 lunchplek als pilot. Daarnaast willen w …

Lees meer

24-05-2023

Eric Faassen, wethouder EZ, onthult entreezuil op CapelleXL

Wethouder Economische Zaken, Eric Faassen, onthult de nieuwe entreezuil aan de Lylantse Baan. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan het opknappen van de openbare ruimte op CapelleXL. Om dit te markeren onthulden wethouder Eric Faassen (Economische Zake …

Lees meer

07-10-2024

Netwerkontbijt 10 oktober 2024

Kom jij ook naar het jaarlijks CapelleXL Netwerkontbijt op 10 oktober 2024? Op de Dag van de Duurzaamheid 2024. Meld je nu aan via secretariaat@capellexl.nl.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel