Toekomstvisie winkelboulevard vak A gereed

Afgelopen maandag heeft de gemeenteraad voor de uitvoering van de zogenaamde ‘quick wins’ een budget van € 900.000 goedgekeurd op voorwaarde dat tenminste de helft kan worden gefinancierd uit andere fondsen (Provincie, Stadsregio en ondernemers).

Zodra het rapport definitief is vastgesteld, is hiervan een samenvatting via deze website te downloaden.

Een presentatie van het eindrapport voor de leden van de gemeenteraad, waarvoor ook eigenaren van panden en ondernemers in vak A worden uitgenodigd, wordt in het najaar georganiseerd.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

18-04-2023

Vervanging riolering

De werkzaamheden ten behoeve van de vervanging van de riolering zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Het groen en de bestrating is hersteld.

Lees meer

08-07-2024

Update werkzaamheden A16

Een update van de werkzaamheden aan A16. Let op: Er is een extra 6 weekse afsluiting van de Hoofdweg ter hoogte van de A16! Dit om de vertraging bij de bouw van het viaduct in de A16 in te kunnen lopen. De afsluiting is vooralsnog gepland van 12 august …

Lees meer

18-10-2023

Ontvang korting op de verzekering van Interpolis

CapelleXL is in het bezit van het KVO-B certificaat. Onder het Keurmerk Veilig Ondernemen helpen procesbegeleiders de publiek-private samenwerking tussen gemeente, politie en ondernemers op gang en ondersteunen zij partijen met het opstellen van een pl …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel