Nieuw bestuurslid

Annemarie van Rijn

Annemarie van Rijn, Teamleider Maatschappelijke Participatie Fier, is tot het bestuur van CapelleXL toegetreden. Zij stelt zich graag aan u voor.

Lees meer

Er is nog een vacature beschikbaar in het bestuur. Bent u als gemotiveerde en betrokken ondernemer op CapelleXL geïnteresseerd? Neem dan contact op met het secretariaat, secretariaat@capellexl.nl.

Lees meer

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

08-11-2023

Heropening ondernemershuis CapelleXL na brand

Op 12 oktober 2023 heeft burgemeester Oskam het vernieuwde Ondernemershuis aan de Lylantse Baan officieel geopend. Deze heropening volgt op de brand die het Ondernemershuis trof in maart 2021, waarna maanden van wederopbouw en investeringen volgden. ht …

Lees meer

16-03-2023

Hoofdentree zuilen vervangen

Aan de 3 hoofdentrees zijn de zuilen met het rode CapelleXL logo vervangen voor het nieuwe verfrissende groene CapelleXL logo. Ook deze logo’s zullen later op de verlichting worden aangesloten.

Lees meer

12-03-2024

Workshop cybercriminaliteit

Graag polsen we interesse bij u voor een mogelijke workshop cybercriminaliteit, gegeven door PVO Rotterdam. Vul hier in of u interesse heeft. Over de workshopAan bod komen onder andere praktische tips en het direct ondersteunen van u om daadwerkelijk o …

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel