Zaken doen met je buren

Italiaans kerstpakketje

Capelle XL heeft er een ondernemer bij! Gevestigd aan de Vlierbaan 6. Zijn naam is Angelo Cammarata, een ondernemer die op verschillende gebieden actief is. Een van zijn activiteiten is Italiaanskerstpakketje.nl.

Angelo heeft zelf Italiaanse roots, geboren en getogen in Rotterdam, maar zijn vader kwam uit Palermo (Sicilie). De Italiaanse cultuur, met name het eten en de grote gezellige familietafels, zijn er bij hem met de paplepel ingegoten.

Vanuit de gedachten om mensen meer kennis te laten maken met authentieke italiaanse producten. Kerst is het moment van eten, samenzijn met familie en warme gezelligheid. Iets

wat Angelo vanuit de Italiaanse cultuur heel goed kent en heeft meegekregen. “La mamma en la nonna (oma) zijn de madre familia die altijd zorgen voor die liefde en warmte”

In de kerstpakketten zitten 100% Italiaanse producten en ingrediënten waarvan de meeste komen van de wat kleinere producenten. Daarnaast zijn de pakketten zodanig samen te stellen dat er een antipasta of voorgerecht in zit, een hoofdgerecht en wat zoets voor bij de koffie of thee voor na het eten. Hiermee haal je Italië in huis. Een aantal van onze pakketten zijn samengesteld in samenwerking met Chefs van de Universiteit van de Smaak in Perugia.

U bent, op afspraak, welkom in de showroom aan de Vlierbaan 6. Neem contact met Angelo op via info@helloitaly.nl of op telefoonnummer 010 – 737 11 50.

Terug

Overig nieuws van CapelleXL

14-11-2012

BIZ jaarplan 2013 officieel overhandigd

Het jaarplan is hier te downloaden. 

Lees meer

19-04-2022

Nieuw bestuurslid

Annemarie van Rijn Annemarie van Rijn, Teamleider Maatschappelijke Participatie Fier, is tot het bestuur van CapelleXL toegetreden. Zij stelt zich graag aan u voor. Lees meer Er is nog een vacature beschikbaar in het bestuur. Bent u als gemotiveerde en …

Lees meer

30-11-2016

“Het beste Rotterdamse bedrijf bevindt zich op CapelleXL!”

Volgens de vakjury ‘groeit het bedrijf met passie in een tijd dat winkels omvallen’.  CapelleXL feliciteert de directie en medewerkers van harte met deze bijzondere onderscheiding.

Lees meer
In samenwerking met gemeente Capelle aan den Ijssel